Руло с ягодово сладко

Необходими Съставки

яйца – 5 бр.

захар – 1 ч.ч.

брашно – 1 ч.ч.

олио

пудра захар

сладко – от ягоди

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата, след това прибавяме захарта и продължаваме да бъркаме. Добавяме и брашното и бъркаме отново – нашата течна смес е готова!

Намазняваме тавата с олио и използваме хартия за печене. Печем 15 минути на 180 градуса до получаването на готов блат.

След като блатът е изпечен, го поставяме върху влажна хавлия, мажем много бързо със сладкото и навиваме, като много внимаваме да не се начупи.

Поръсваме с пудра захар и нашето пандишпаново руло е готово!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *