HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Рут Колева на косъм от кървавия атентант в Лондон

Рут Колева се е разминала на косъм от кървавия атентат в Лондон. При него петима загинаха, пометени от кола в близост до британския парламент.

“Разбрах 30 минути по-късно, че за малко съм се разминала. Като излезнах от метрото, разбрах, че има инцидент, но нямаше паника никъде. Малко по-късно започна да се шуми. Момента, в който с разбра, че има 3-4 загинали, вече паниката нарасна. Странното е, че валеше много дъжд и точно преди да вляза в метрото, изгря такова прекрасно слънце…”, разказа певицата пред Би Ти Ви.

Преди броени часове тя се е върнала от Лондон “Когато хеликоптерите тръгнаха, хората започнаха да се притесняват. Имам някакъв уникален късмет”, обясни Рут.

“В началото не се знаеше дали атаката беше от джихадисти, само нашите медии започнаха да пишат така. Там в началото го нарекоха просто “инцидент”, допълни тя.

Вчера Рут Колева пък написа в профила си във Фейсбук:

Днес се разминах (буквално) със атаката в Лондон с няма и 30 минути. Бях точно там след интервюто по BBC. Преди малко отворих български сайт за новини. Аз съм в тотален потрес!!! Пише се за “Джихадисти”, “араби”, “ислямски тероризъм”. Тук в Лондон никъде не се споменават тия думи. ‘Що лъжете? На снимките от инцидента се вижда чернокож мъж, а Скотланд Ярд не са излезе още със становище от какво естество е атаката. Има 4-ма загинали, включително полицай и нападателя. 20 ранени. Спрете да се опитвате да всявате ужас на етническа и религиозна основа, защото така ви е политически угодно в момента. Това е гавра с паметта на загиналите. Не ви е срам!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *