Топ теми

Р. Евтимов от Перник и В. Бакалски от Смолян са победителите в конкурса „Пътен полицай на годината”

Румен Евтимов от ОДМВР – Перник и Васил Бакалски от ОДМВР – Смолян са тазгодишните победители в националния конкурс „Пътен полицай на годината“. За първи път в 26-годишната история на конкурса двама претенденти си делят първото място. Наградите им бяха връчени на церемония в Габрово, където се състоя състезанието.

По преценка на журито беше връчена награда за второ място. Тя е за Райчо Сивенов от ОДМВР – Смолян. Третото място е за Константин Вангелов.

В отборното класиране първи се наредиха Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР – Смолян. Второто място бе за тима от ОДМВР – Перник – за Румен Евтимов и Мартин Стоянов, а третото място бе за младши автоконтрольорите Здравко Христов и Янко Мавродиев от ОДМВР – Варна.

Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ се провежда за 26-и път. Тази година в надпреварата се включиха 26 младши автоконтрольори. Те се състезаваха в няколко дисциплини – стрелба с пистолет, теоретичен изпит по оказване на долекарска помощ, състезание с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на пострадали в катастрофа.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *