Първо в struma.bg! Р. Желязков отново водач на листата на ГЕРБ в Пиринско

Росен Железяков пак ще бъде водач на листата за народни представители на Коалиция ГЕРБ- СДС в Благоевградска област. Бившият транспортен министър беше начело на депутатската листа на редовните парламентарни избори на 4 април, така ще бъде и на  извънредните на 11 юли. Като цяло персоналният състав от предишната листа се запазва , въпреки че има известни корекции  в подреждането и нови имена.

На второ място е бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов, на трето ексдепутатът Георги Динев от Петрич, на четвърто място е Стоян Стоев, председател на ГЕРБ в Сандански, на пета позиция е разложкият ексдепутат д-р Емил Тончев. Шестото място е за ексдепутата от Банско Александър Мацурев.

На седмо място е председателят на ГЕРБ в Гоце Делчев Никола Джингаров. На осмо място в листата е Наташа Стоянова от Хаджидимово, следват архитект Николая Илиева от Петрич и адвокат Янка Толькова от Сандански.

Последното 22 място е „запазено“ за ексдепутата от Симитли Стефан Апостолов, който на миналите парламентарни избори събра огромен брой преференции- над 9000  и стана пръв по предпочитания. 

Бетина Апостолова 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *