Само в struma.bg! Служител на горско стопанство – Симитли е сред задържаните бракониери тази нощ

Служителят на горско стопанство – Симитли Владимир Петров е сред задържаните бракониери тази нощ край село Сушица, научи struma.bg.

При акция на полицията около 1.00 часа са арестувани петима бракониери, сред които бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев. Заедно с него в ареста са отведени действащ служител на ДАНС-София и двама бизнесмени. Единият от тях е президентът на футболния отбор Витоша Бистрица Сергей Ташков-Бейката.

Арестът е по сигнал за незаконен лов, а в един от автомобилите, с които се е придвижвала дружинката, е открит труп на диво прасе, няколко ловни оръжия, голямо количество патрони.

По случая е образувано и следствено дело в прокуратурата в Благоевград.

Новината беше потвърдена и от вътрешния министър Бойко Рашков.

“Тази нощ той (Георгиев – б.р.) заедно с един друг действащ служител от ДАНС в правната служба, както и още двама души, с два джипа и с убито диво прасе в една от колите са заловени да осъществяват нощен лов. По случая е образувано досъдебно производство, което се разследва от Окръжна следствена служба – Благоевград. Младият действащ служител от ДАНС е колега на Бойко Борисов в спортния клуб “Бистришки тигри”.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *