HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Само за жени! Ето защо не трябва да го правиш пияна /18+/

Това са 8 причини, заради които е по-добре да ограничиш алкохола преди да правиш секс! Смята се, че определено количество алкохол прави секса по-приятен. Но има моменти, когато те са несъвместими и всичко се оказва по-лошо от очакваното…

1. Разваля настроението
Дори, ако си решила просто да танцуваш цяла нощ, алкохолът депресира. Чаша вино на вечеря може да повиши настроението ти, но прекалиш ли с него, става объркващо.

2. Намалява либидото
Вярваш или не, редовната консумация на алкохол може да намали страстта. Горещите изпълнения в спалнята след една чаша бира ще ви се получат, но след 5 коктейла единственото нещо, за което мислиш (най-вероятно) е как да се добереш до леглото си и да заспиш.

3. Липса на ерекция
Алкохолът забавя предаването на команди от мозъка към останалата част от тялото, така че в такова състояние не може да се получи нищо. Ако той пие често, по принцип производството на тестостерон може да спадне.

4. По-трудно се достига до оргазъм
Алкохолът намаля чувствителността, това е всичко. Така че сигурно ще прекарате половината нощ в опити да свършите и най-накрая ще се откажете.

5. Интимният живот се влошава
Тези, които пият по-често, имат по-незадоволителен сексуален живот. Дори, когато са трезви! Това е ужасно.

6. По-трудно е да се получи смазка
Дори влагалището не работи в пияно състояние както трябва, а “сухият секс” е неприятен.

7. Пияна жена рядко започва секс
Нищо чудно, че на трезво сме толкова активни!

8. У теб се появяват завишени очаквания
В състояние на опиянение понякога изглежда, че следващата вечер трябва да бъде много страстна и приятна, дори и двамата едва да се държите на краката си. Внимание! Тогава ще усетите, че не се получава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *