Само за жени: Кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа

Звездите имат уникалната способност да чертаят пътя ни на този свят. Нашата зодия предопределя живота ни, но и съвместимостта ни с противоположния пол. И така, дами, кой е най-добрият мъж за вас според хороскопа?

Овен

Жената от тази зодия е независима, смела, логична и последователна в действията си. Тя има нужда от мъж, който ще я подкрепя във всяко начинание, ще ѝ даде поле за изява. С мъж Риби такава дама би се чувствала добре, тъй като той ще ѝ се възхищава, без да се опитва да я променя или потиска.

Телец Жената от зодия Телец е забавна, има усет към детайлите и е много изобретателна. Тя е отдадена на връзката, дома и цената, но понякога може да е доста ревнива. Има нужда от мъж, който също е фокусиран върху семейството. Двама Телци биха били добра комбинация, ако се научат да се борят с ревността си.

Близнаци Жената от зодия Близнаци е весела и с лек характер. Тя е приятна компания и е романтична натура. Ще се чувства добре с мъж, който може да се грижи за нея. В този профил се вписват добре господата от зодиите

Рак и Везни, които могат да са бащински настроени към своята спътница. Рак Тя е чувствителна, емоционална и напълно фокусирана във връзката си. Мъжът до нея трябва да е наясно с крехката и ранима природа на жената

Рак. Задължително е да проявява разбиране към смяната на нейните настроения и да ѝ бъде упора в трудностите. В такава роля може да влезе мъж от зодия Везни.

Лъв Жената от зодия Лъв обича да бъде глезена и обгрижвана. Тя е истинска принцеса и не се срамува да го признае. Ще се чувства великолепно в партньорство с мъж от зодия Риби, който ще я боготвори и засипва с комплименти.

Дева Жената Дева е привлечена от мъже с добър вкус и възпитание. От друга страна, тя не харесва скучни и прекалено предвидими хора. За нея Стрелецът е перфектният партньор, тъй като винаги има с какво да я изненада и впечатли.

Везни Жената от зодия Везни е спокойна, балансирана и разсъдлива. Обикновено знае какво иска и как да го постигне. Може да съгради много успешно партньорство с мъж от зодия Дева, тъй като двата знака имат сходни представи за бъдещето и цели в живота.

Скорпион Жената от зодия Скорпион е най-горещата представителка на Зодиака. Тя е огнена, неконтролируема и много секси. Има нужда от силен и стабилен партньор, който да си тежи на мястото и да я приземява, когато се самозабрави. Лъвът може да е много подходящ за тази цел.

Стрелец Тази жена не познава страха и драмите, но има нужда от човек, който ще ѝ даде пълна свобода. Не всеки обаче е способен да разбере нейния приключенски дух. Затова може да се чувства в свои води само с друг Стрелец.

Козирог

Мъжът Дева е сродната душа на момичето Козирог. Тези две зодии успяват да се допълнят, въпреки че са доста различни по характер. Това превръща връзката им в перфектния  романс.

Водолей Жената от зодия Водолей е смела, креативна и общителна. Има модерен начин на мислене и не обича правилата. С Везни, който също обича да върви напред и да се забавлява, тя ще се чувства щастлива. Риби Жената от зодия Риби е чувствителна, потайна и твърде емоционална. С мъж Рак тя ще е е спокойна, разбрана и ценена. Той няма да ѝ създава излишни притеснения и ще се грижи добре за нея.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *