HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

САМО ЗА ЖЕНИ! Тези 6 есемеса няма да дадат покой на мъжа

Как да заинтригувате мъжа, да го накарате да мисли постоянно за вас всеки ден? За това не се изисква кой знае какво усилие. Мобилните телефони вършат отлична работа в случая. Достатъчно е периодично да пускате по някой и друг sms с подходящото съдържание, като например:

„Миналата нощ беше вълшебник!”

Разбира се, изпращате това съобщение, след като сте правили секс. В никакъв случай не обяснявайте защо е вълшебник. Така му създавате малко интрига.

„Хубаво е, че сме колеги, иначе бихме имали неприятности ”

Мъжът се вълнува от мисълта за „неприятности”, когато работата се отнася до това, че хората може да си допаднат, обяснява британският психолог Матю Хаси. Като не се гледа на буквалния смисъл на това съобщение, то предизвиква у мъжа непреодолимо влечение.

„Нощес те сънувах”.

Такъв текст ще накара въображението му да заработи на пълни обороти. И ще му се прииска да попита, с какво сте се занимавали, като сте го сънувала.  Ако и двамата имате време и започнете да флиртувате с sms-и, добавете накрая: „Вече е много горещо”.  Така ще изострите още повече желанието му да бъде с вас.

„Как ти се струва?”

Този въпрос следва да придружава ваша снимка, която сте му изпратили. Разбира се, облечена, в нещо стилно. Все едно купувате или сте си купили нещо, но му показвате, че много се интересувате от мнението му. Така, от една страна, си осигурявате комплимент, а от друга му показвате, че с делегирането на право да коментира облеклото ви, държите на  неговото мнение.

„Седим с една приятелка в бара и слушаме джаз. Тук би ти харесало”.

Това не е толкова невинно съобщение, колкото изглежда. С един изстрел убивате няколко заека. Първо, мъжът проумява, че ти излизаш в среда, където вероятно изглеждаш много добре. Около теб има други момчета, които забелязват това и, може би, се опитват да се запознаят с теб.

Второ, демонстрираш, че водиш интересен и наситен живот, т.е. не си от момичетата, които гледат сериали или стоят във форумите за запознанства.

Трето, ако все  още не се срещате редовно, си подготвте почвата при среща, да му кажете: „Помниш ли, аз ти писах за това яко заведение? Ела да ти го покажа”, пише пик.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *