Само 4 дни преди финала на „Любим учител 2019” вижте кой води класацията

Четири дни остават до финала на конкурса на вестник „Струма“ „Любим учител 2019“, организиран за седма поредна година. На 28 ноември на тържествена церемония ще бъде обявен победителят.

Заприна Георгиева Глушкова от СУ „Никола Йонков Вапцаров” в Хаджидимово е временният фаворит в онлайн гласуването, следвана от Стойко Найденов и Христо Йорданов от Спортното училище в Сандански.

Гласувайте! Не оставяйте вашия фаворит да изостане! Гласът Ви ще помогне за победата на човека, който  всеки ден ви дава знания и ви напътства в живота. Защото учителят не е само човекът, който ви учи да пишете и смятате, но и този, който ви ориентира в ценностите на живота и дава криле на вашите мечти.

И тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е  LCD телевизор.

Любимият учител на Югозапада за 2019 година ще бъде определен от експертна комисия чрез комплексна оценка:

*Онлайн гласуване в сайта www.struma.bg – 25%

*Есе на тема „Учителят – професия на бъдещето, иновации и креативност” и визитка – 75%

И тази година конкурсът ще обхване училища от цяла Благоевградска област. Преподаватели от Благоевград, Сандански, Петрич, Банско и район Гоце Делчев ще се впуснат в надпреварата за приза „Любим учител 2019”.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит тук!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Яна

    Аз също не мога да гласувам. Моят фаворит е София Филиповска- Банско. Подигравка с читателите ви “Струма”. Поредният ви гаф.

    Отговор
  2. недоволни

    Има ли смисъл този призив, след като вече сте решили, едни ще бъдат първи. За другите гласуването е пародия, защото , когато обърнеш на класацията , гласът ти не е преброен. Стига с тези предрешени глупости, моля!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *