Санданската дива Райна разнообрази карантината с онлайн спрягане на френски глаголи и крем карамел

С крем карамел и онлайн курсове по френски език санданската певица Райна разнообрази домашното си изгнание, което продължава вече 3 седмици. С тънкостите по направата на един от любимите й десерти Райнето се запознала в интернет, след като взела решение да започне да прави нещата, които винаги отлагала във времето и до момента мислела за тях като план, някъде евентуално в бъдещето.

За „Струма” санданската дива обясни и най-новото си увлечение – френския език. „Уча френски в домашни условия, тъй като курсът ми в ИЧС /Департамента за езиково обучение/ беше преустановен по средата, а съм още в начално ниво и не ми се иска да се отпускам. Като прибавим и готвенето, целият ден ми е като курс по нещо”.

Когато се умори да се върти около печката или да спряга глаголи на френски, чаровницата чете книги на български от домашната библиотека, защото не излиза.

„Прекарвам времето с близките ми и засега не усещам тежестта на изолацията. Освен това винаги, когато уча нов език, нещата горе-долу изглеждат така. Понякога е необходимо човек да забави ход и да даде време на себе си, за да преосмисли нещата от живота. Това е изпитание, от което всички ние ще излезем променени, надявам се към добро”, обобщи необичайната ситуация Райна.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *