HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Санданско семейство сред 700-те гости на сватбата на фолкпевеца Исмаил Матев

Семейството ресторантьори от Сандански Гюл и Бейхан Заид бяха сред 700-те гости на сватбата на фолкпевеца Исмаил Матев и любимата му Айджан в Шумен в петзвезден хотел. Исмаил е победител в реалитито “Поп Стар” в Турция, със своята избраница Айджан са имали над 10-г. връзка, преди да сключат брак. Гостите от Сандански бяха приятно изненадани от младоженците, които разбрали, че дъщеричката им Айлин в същия ден навършва 8 г., и подариха на малката принцеса огромна торта във формата на сърце, декорирана с кукла Барби.

„Исмаил и Айджан чакат своята първа рожба – момиченце. За първи път виждам толкова красива булка, от нея просто струеше чар и доброта. Тази дата ще запомня завинаги, тъй като съвпадна с рождения ден на дъщеря ми Айлин, която е първокласничка в III ОУ “Христо Ботев” в Сандански, разказа емоционално за преживяванията си ресторантьорката Гюл Заид.

Сред многото гости на сватбеното тържество бяха и кметовете на Шумен и Исперих, Цветан Цветанов, Тони Стораро и турският изпълнител Рамазан Кючук, обясни още санданчанката.

ХРИСТО МАРИНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *