Санданчанин с изпълнение на гайда посрещна Кубрат Пулев на летището

Санданчанинът Стоян Стефанов и неговият приятел Стефан от Смолян посрещнаха с изпълнение на гайда на летище София Кубрат Пулев след боксовия мач с Джошуа. Санданчанинът работи в печатарска агенция в София, но същевременно е и отличен гайдар, редовно има участия в различни празнични мероприятия, както и частни партита.

Уважението към Кубрат Пулев, който е прославил страната ни на европейско и световно ниво,  мотивирало санданчанина да вземе решение да посрещне боксьора с гайдата в изпълнение на песента “Капитан Петко войвода”.

Репортер на в. “Струма” се свърза със Ст. Стефанов, който, развълнуван, сподели: “Останах много огорчен от критиките към Кобрата, след като загуби мача с Джошуа. Аз и колегата ми обаче се гордеем истински с този велик българин, затова импулсивно грабнахме гайдите, облякохме традиционните носии и чакахме с нетърпение Кубрат да кацне на родна земя. В негова чест направихме всичко, той за нас е победител. Да стигнеш до 9-и рунд за световна титла никак не е малко! Той се представи отлично, както винаги! Да видим широката му усмивка, това стопли душите ни”, каза санданчанина Стоян Стефанов, който освен че свири на гайда и пиано, е и художник, завършил е Софийския университет.

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *