Санданчани се отказаха да покрепят 4-та уволнени полицаи

Улица “Малешевска” в Сандански, където бизнесменът Илия Георгиев от курортния град призова граждани за мирен протест в подкрепа на дисплинарно уволнените 4-ма полицаи остана празна. Освен представители на национални телевизии и регионални медии, нямаше нито един гражданин, който да подкрепи органите на реда.

Както struma.bg писа вчера, бизнесменът Илия Георгиев създаде група във фейсбук в подкрепа на 4-та полицаи Т. Полков, Ан. Стоянов, К. Попов и Ив. Маринков, които бяха уволнени дисциплинарно след парти. Георгиев нарече групата “Справедливост”, а в нея призова гражданите със следния текст “Скъпи приятели, в условията на пандемия и световно икономическа криза наши съграждани нарушили заповед на здравния министър предстой да бъдат уволнени от работа. Нека да изразим гражданска позиция в защита на полицаите участвали в партито на Попина лъка по случай новородено дете като се съберем на 23.02.21 от 17.00ч пред РУП-Сандански”

Правише впечатление, че само 13 човека бяха проявили интерес към апела.

Илия Георгиев е бизнесмен, който е собственик на шивашка фирма. Той бе и общински съветник от партията на РЗС в местния парламент в управлението на Кирил Котев.

След публикация в медията ни, Георгиев свали поста си от социалната мрежа, а днес нямаше нито един гражданин пред полицията, който да подкрепи органите на реда.

Иван Петров

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. Анонимен познат

    Ильо,Ильо за какъв се взе бре джанъм?За голямата работа ли?Близостта ти с някой полицай не те прави големец.Давай на приликите ти в цеха хубави заплати вместо да ги хвърляш по музиканти.И да ти кажа честно много си жалък вониш бе другарю вониш!

    Отговори
  2. Дидка

    Ха ха ха ами сега кой ще го пази пияницата “Бизнесмен да пие и да шофира.Плащаше си даже и още си плаща на пишман поливайте.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *