Сани Жекова става майка! Сноубордистката на седмото небе от щастие

Най-добрата българска сноубордистка в историята Александра Жекова ще става майка. 33-годишната софиянка се похвали в своята официална фейсбук страница и пусна снимка с бременния си корем.

„С трепет споделям, че в моето коремче расте една малка планинка от любов, която очакваме да се покаже в пълната си прелест към края на септември. Прегръщам ви и пожелавам сърдечно тази радост на всички гнездящи двойки“, написа Сани. Тя е решена да хвърли пъпчето на детето в планината и още отсега калява бъдещото бебе с излети в любимия Пирин.

Точно преди година Сани се сбогува с бившия си любим Алекс Пулин. Двукратният световен шампион по бордъркрос се удави по време на подводен риболов на Големия бариерен  риф в родната Австралия. Пулин бе открит на дъното на океана бездиханен и без кислородна маска от друг гмуркач.

Жекова и Пулин бяха заедно 5 години. Българката и австралиецът се разделиха преди игрите в Сочи 2014, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. След това сноубордистката намери истинската си любов в лицето на приятеля й Христо Пеев. Двамата обичат да пътешестват по целия свят и да карат кайтсърф.

„Любовта трябва да е приключение… не е важно къде отиваш, а с кого до себе си“, така описва ваканциите с любимия мъж Сани. Жекова участва на четири олимпиади, като два пъти достигна до финалите в дисциплина та бордъркрос. В момента Сани работи като треньор на деца, пише „България Днес“.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *