HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сашка Васева на любовна вълна! Ето къде чалга легендата ще падне на колене пред мъжа си Христо

Да се обясни в любов на човека, който остана с нея след бурния ѝ период на музикалната сцена, Сашка Васева ще се заеме тази есен и то в Къщата на “ВИП Брадър”. Именно в ролята на Купидон ще влязат продуцентите на предаването, което тази година ще се върти изцяло на романтична вълна.

Изпълнителката на “Левовете в марки” има брак с бизнесмена Христо Бакърджиев, с когото преминаха през доста катаклизми в личен план, но в момента отново живеят кротко и щастливо.

Възможност да покаже дали е преодоляла бурната раздяла с Християн Гущеров ще получи и друга звезда на фолк хоризонта – Мария. Изпълнителката на “Червения картон” вече е щастливо обвързана с друг мъж, а след като вдигна пищен рожден ден на дъщеричката си Марая, стана ясно, че поддържа добри отношения и с първия си съпруг Димитър Андонов, пише “Монитор”.

За да продаде личното си пространство в рамките на два месеца, Мария е получила оферта, възлизаща на около 80 хиляди лева. Къщата на Големия брат по традиция ще даде покрив и на върволица от силиконки. Сред ухажваните красавици, чиято основна задача ще е да разсмиват зрителите с изцепки от сорта на “Столицата на Великобритания е Англия”, са Джулиана Гани и Мая Салмова, по-известна като “феномена” Мис Тигрова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *