СБЪДНА СЕ ПРОГНОЗА НА „СТРУМА”! Таско Тасков е новият шеф на ФК „Пирин”

Сбъдна се прогнозата на „Струма” от началото на седмицата, че Таско Тасков е новият шеф на ФК „Пирин”. Бившият елитен рефер смени на ръководния пост Ива Дацева-Уорън. С встъпването си в длъжност нейният наследник уволни директора на школата Радослав Александров.

Радослав Александров

„Моят мандат е до утре, ако не си свърша работата днес. Това се отнася за всички служители и треньори в клуба”, бяха първите думи на новоназначения началник, който поясни, че и той, и подчинените му са поставени под мониторинг от собственика на орлетата.

„Като всеки фен на най-обичания отбор в Югозапада, той иска работещ клуб, за да се върне „Пирин” там, където му е мястото – в елита на българския футбол. Същото важи и за академията. Приоритетната ни задача е да върнем и школата към корените й, отново да стане люпилня на таланти, но от града и региона. Поне 95 процента от малките футболисти и треньорският състав да са местни, с което не се справи Радостин Александров, затова му връчих предизвестие и вече не е на работа при нас. Преди десетина дни освободихме и наставника на женския отбор „Пирин Лейдис” Стийв Хамилтън и поверихме тима на младия тандем Изабела Баракова и Борислав Ганчев”, каза още Т. Тасков.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *