Свекървата на Наталия Гуркова с разтърсващи думи за убийството на сина й

Свекървата на Наталия Гуркова изля мъката по разстреляния си син с емоционален пост във “Фейсбук”. Както Брадва.бг съобщи, миналия понеделник съпругът на “Мис България” Джордже Михалевич бе убит в луксозния си автомобил “Порше” на светофар в предградието на Йоханесбург – Бедфордвю.

Както и Наталия Гуркова, така и свекърва й в последните четири години се виждаха рядко с Михалевич. Заради престъпността в най-големия град в Република Южна Африка, търговецът на диаманти върна съпругата си в България, а майка си в родния й град Херцог Нови в югозападна Черна гора.

Мира Милошевич се помоли синът й да намери място в Рая.

“Скъпо мое дете, светлина моя, гордост моя, сила и радост, любов моя най-голяма. Най-добрият ми приятел и най-добрият син. Благодаря ти за всичко! Благодаря ти, че ми остави два ангела – Джорджия и Кристиян, за които сега трябва да живея, както живеех заради теб. За нас ти оставаш ЖИВ! Твоето голямо сърце и неизмерима любов ще ни водят през живота. Моля се на Бог да те приеме в Рая, защото той знае добрите ти дела, вниманието, с което се отнасяше към най-близките и приятелите си, които заедно с мен плачат и жалят. Тъгата е огромна, но майка ти ще продължи да се бори, да бъде утеха и помощ на твоите прекрасни деца и скърбящата за теб Натилия. Моли се нас, твоите близки, пред Бога. Моли се и за тези, които ти взеха живота и за онези, които в този така тъжен момент те съдят и изричат грозни думи за теб. Бог знае всичко! Почивай в мир, Ангеле мой! Твоята майка те обича”, сбогува се със сина си опечалената майка.

Последнията й среща с Михалевич е била през юли.

Припомняме, че Мира Михалевич загуби и съпруга си Мишо Милошевич в последните дни на 2013 г. Той бе отвлечен, а похитителите помляха с чукове краката и таза му, пише Пик.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *