Световният и европейски шампион по кикбокс от СК “Патриот“ Дупница Д. Радев излиза срещу гръцкия представител Паскалис Гадицакис – Дивия

Световният и европейски шампион по кикбокс от СК“Патриот“ Дупница Доброслав Радев се изправя срещу гръцкия представител Паскалис Гадицакис на гала вечерта в гр. Козлодуй на 6 юли, за да защити Балканския пояс.

Ще участваме на гала вечерта по кикбокс в гр. Козлодуй с двама представители – Доброслав Радев в категория до 75кг и Браян Георгиев в категория до 42 кг., сподели за вестник “Струма“ старши-треньорът и председател на СК“Патриот“ Дупница Кирил Чакъров.

Доброслав Радев ще се изправи срещу представителя на Гърция Паскалис Гадицакис, с прякор Дивия, като там ще трябва да защитава Балканския пояс, който спечели в Дупница на гала вечерта по кикбокс. А Браян Георгиев ще играе подгряващ мач, който ще бъде до три рунда по 1,5 минути, срещу представителя на “Спартак Пазарджик“. Това ще бъде и неговия дебютен професионален ринг…Един от най-вълнуващите моменти ще бъде мачът между нашето момче Доброслав Радев и представителя на Гърция….Подготовката мина много добре. С помощник-треньора Красимир Сулев доста добре подготвихме Доброслав, който тренираше сутрин и вечер, като сутрин наблягахме повече на издръжливост и сила, а вечер бяха спарингите и тактиката….Очакваме победи и живи, и здрави да се поздравим с победа.., сподели още старши-треньорът Чакъров.

Николая Иванова

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *