СВЕТСКИ НОВИНИ! Идва сватбата на века в София, всички впериха поглед!

Григор Димитров и любимата му обмислят варианта за сватба в България.

Връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер продължава да е една от най-горещите теми не само у нас. Преди месец нашенецът представи официално любимата на семейството си. Тогава Никол Шерцингер дойде в България заедно с него дни преди турнира.

Докато Гришо тренираше за успешното си представяне, красивата му половинка обикаляше църквите в столицата. Оказа се, че за всичко това има причина.

Майката на тенисиста Мария не пропуснала възможността да разговаря с Никол за предстояща сватба. Двете дами уточнили подробности около събитието.

Публична тайна е, че Никол Шерцингер е дълбоко религиозна. Тя е внучка на свещеник. Красивата половинка на Гришо е заклета католичка.

И въпреки, че каноните на православната религия, която нашенецът изповядва, забраняват смесените бракове, католическата ги позволява

Поради тази причина Никол Шерцингер държи много с любимия й да се венчаят и в църква.

Изпълнителката реши да оползотвори максимално престоя си и у нас и се зае с обиколка из църквите. Но по отношение на католическите храмове в столицата, изборът не е голям. Очевидно сватбата им е въпрос на време, пише  „Уикенд“.

Ако влюбените решат да се венчаят в България, по всяка вероятност сватбата им ще бъде в столичния  храм „Свети Йосиф“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *