Свещеник закла съпругата си, поискала му развод

Йерей от манастир в град Дзержински в Московска област уби жена си, защото тя искала да се разведе с него. Това съобщават световни медии.

Отбелязва се, че проблемите в семейството започнало наскоро. Свещеникът Денис Г. постоянно упреквал жена си, че тя не се грижи за външния си вид. Заради постоянните критики момичето предложило да се разведе с божия човек.

Денис обаче качил съпругата си в колата си и ѝ обещал да ѝ покаже едно важно място. То се оказало гората до Солнечногорск. Там божият служител заклал жената. Уточнява се. че Денис е нанесъл седем удара с нож на съпругата си. След това той скрил тялото и се прибрал у дома.  Тревогата вдигнала майката на убитата. Преди смъртта си жертвата успяла да ѝ изпрати съобщение, в което написала: „Возят ме нанякъде“. След това тя престанала да си вдига телефона.

След няколко часа телефонът ѝ бил вдигнат от свещеника. Той казал на майката, че не знае къде е съпругата му. Полицаите, които вече били сигнализирани за изчезването на жената, веднага разгадали в това нещо нередно. Не след дълго свещеникът бил арестуван и си е признал всичко.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *