Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Свидетел на скандала с Мартин Камбуров: Не е хвърлял пари, виновни са служителите на „паяка“

Свидетел на инцидента с Мартин Камбуров в Пловдив заяви в ефира на Нова телевизия, че футболистът не е виновен за инцидента при репатриране на комата му в неделя. Той беше задържан и после пуснат под гаранция срещу 1000 лева с обвинение за унищожаване на скоби, с които е блокирана колата му.

Стойчо Андреев, който е заснел ситуацията с телефона си, разказа, че служители на „Паркиране и репатриране“ и полицай са виновни за скандала. „Почна да вади белезници, да заплашва“, коментира свидетелят. Андреев след това е бил извикан да даде показания за случая, след което е задържан и му е наложена глоба от 100 лева.

Според събраните до момента доказателства, заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал обвиняемият Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но М.К. отказал да го предостави. Той се качил в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби“, съобщават от прокуратурата.

„За мен нямаше хвърляне на банкноти. Освен това как е възможно една кола да тръгне с три поставени скоби?“, попита Стойчо Андреев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *