Свинско на сач

Необходими продукти:

1 кг свинско месо

3 глави лук

2 моркова

1 домат

200 г гъби

100 г кашкавал

3 варени картофа

сол

черен пипер

бяло вино

чубрица

олио

Начин на приготвяне:

Нарязват се всички зеленчуци на дребно и се запържват в малко олио. Нарязва се на кубчета месото и се прибавя към зеленчуците. Слагат се подправките и се задушава. След като се загрее плочата за сача във фурната, се изсипва сместа и се слага отгоре настърган кашкавал. По желание може да чукнете 2-3 яйца отгоре. Ако нямате сач може да ползвате по дълбока тава.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *