Свлачище се активизира на улица „Дойран“ в Благоевград

Свлачищни процеси се активизираха на улица „ Дойран” в Благоевград.

След дъждовете миналата седмица земната маса застрашително тръгнала надолу, а тази нощ скални късове са затрупали и жилищния вход на блок №3.

За проблемното място сигнализираха живущите в блока и изразиха сериозни опасения, че ако се наложи достъп на „ Спешна помощ” или „Пожарна” това е абсолютно невъзможно. Отделен е и въпросът с чисто физическата безопасност на хората.

Скалните маси са толкова големи, че има реална опасност за живота на гражданите и само късметът е помогнал да няма жертви, пише Пиринско.ком.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. DANNA

    До сигнализиращите от жилищен блок № 3, плашещи с протест

    Уважаеми дами и господа от горецитирания жилищен блок, срещу кого ще протестирате, след като Вие издълбахте този скат с размери: дължина 17 и височина 9 метра. Не е зле да изчислите колко кубика земя сте премахнали от съществуващия преди тази Ви дейност полегата действителност. Най-подир е време да си платите за незаконната Ви дейност. Не стига, че сте нарушители, като сте отнели чужда собственост и вместо да изградите подпорна стена, ще протестирате. За това, което се случва, се сърдете на Вас си, а проблемите е видно, че ще продължат, ако не поправите вредата, която сами сте си направили.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *