Сгафилият рефер в Първомай пробил засада на феновете край Кърналово с полицейска помощ

Множеството грешки и неадекватните отсъждания на Станислав Апостолов могат да го оставят далеч от терените за неопределено време, според запознати с нравите в родните съдийски среди. Всъщност всичко е в ръцете и химикалката на делегата на завършилия по скандален начин двубой „Беласица” – „Рилски спортист” /2:2/ Сашо Стоичков и по-точно оценката, която той ще постави на сгафилия рефер. В доклада си Апостолов е записал за наличие на напрежение в съдийската стая, което категорично не отговаря на истината, но някак си удобно е пропуснал, че след гола на „Беласица” в 66-та минута позволи играта да бъде подновена, докато 7-8 от футболистите на домакините бяха още при феновете край трибуните и че голът на гостите за 2:2 падна в 96-та минута при назначено едва 3-минутно продължение.

Всъщност Станислав Апостолов си тръгна читав от Първомай, след като местните фенове снеха двучасовата блокада на съоръжението и преместиха засадата край борсата на Кърналово, но благодарение на полицията съдиите си заминаха по живо-по здраво, а на другия ден отпочиналият Апостолов бодро надуваше свирката в селската група на Пазарджишко между „Тракия” /Пз/ и „Оборище II” /Панагюрище/, завършили 3:2.

Мача в Първомай изгледа президентът на „Локомотив” /Пд/ Христо Крушарски, който финансово подпомага и “Рилецо”, дясната му ръка Чавдар Цветков и синята легенда Георги Иванов-Гонзо, но в суматохата накрая не стана ясно дали триото си е тръгнало по-рано, или е станало свидетел на екшъна в цялата му прелест.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *