Сгащиха Сашо Кадев с млада любовница

Водещият на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев върти две жени – пише в. „Уикенд“. Освен официалната си половинка Таня Тончева, с която са заедно от 9 години, актьорът от известно време си има и любовница. Слуховете, които се носят в арт съсловието отдавна, намериха своето потвърждение преди дни. Кадиев бе заснет от папараци с млада брюнетка, е известна в публичното пространство, с която даже се целунаха – отбелязва изданието.

 През изминалия уикенд синът на Катето Евро се появи в столичния Южен парк с красива дама. Те се настаниха в градината на популярен ресторант, като избраха маса, която да е по-усамотена. На пръв поглед двойката не изглеждаше чак толкова съмнително – хубавицата спокойно можеше да мине за негова приятелка или просто колежка от театъра.

Водещият и спътницата му със сигурност са повече от добри приятели и това пролича по жестовете и по интимното им общуване. Сашо Кадиев непрекъснато обгрижваше брюнетката, а когато времето захладня, помоли сервитьора за одеяло и внимателно я наметна с топлата завивка.

По изказванията на Кадиев може да се съди, че романтичните му чувства към жена му Таня отдавна са си отишли. Запознати издават, че в последно време връзката им се крепяла единствено заради 5-годишната им дъщеря.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

3 Коментара

  1. Некадърника Кадиев

    Некадърно същество и направо л@йно.
    Лигльо, който си позволява да НАРАНЯВА съпругата си, родила му детенце, заслужава здрав ШУТ в г@за…
    Егати простака.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *