HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сградата на община Симитли окичена с плакати за ЧРД на кмета Ап. Апостолов, колегите му подариха торта с лика му и пари в плик

Торта във формата на сградата на община Симитли и кметът Апостол Апостолов пред нея – това бе вчера една от големите изненади, подготвени от Общинската администрация за кмета на Симитли по случай 57-ия му рожден ден.

Другата беше фасадата на кметството, окичено щедро с плакати „Честит рожден ден, кмете“.

Празникът на Поли вчера се превърна буквално в общоградско тържество, организирано от рожденика в едно от заведенията на Симитли.

Първи в него още по обяд влетяха два футболни отбора, които същата сутрин изиграха вълнуваща среща, превърнала се вече в символ на общината. Единият – отборът на непушачите, оглавяван лично от Апостолов, другият – на пушачите, воден от зам. кмета Юлиян Мишев. Срещата завърши 11:4 за отбора на Поли, като 8 от головете бяха лично негови. С отбора на градоначалника титлата на победители получиха кметовете на село Полето – Иван Манчев, на Черниче – Георги Стефанов, на Сушица – Георги Митрев, на Полена – Веселин Топузов, и на Брежани – Благой Стефанов. Въпреки че се бориха като лъвове за победата, противниците, сред които кметът на село Ракитна – Стефан Костов, Спас Стоименов, Пламен Скендерски и колеги от Общинска администрация, трябваше да се примирят с жестоката загуба.

Утеха им стана последвалият купон в чест на рожденика.

Подаръкът, който служителите на Общинската администрация му бяха приготвили, беше банкноти в плик, но в типичния си стил Поли го дари на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден” в Симитли.

„Честит рожден ден на най-добрия управник и приятел – започна своите пожелания зам. кметът Евгения Георгиева, която поднесе поздравленията от всички гости на Апостолов. – Бъди здрав, не се спирай пред нищо, продължавай да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си. Обичаме те”, допълни тя.

Директорът на СУ „ Св. св. Кирил и Методий” в Симитли Таня Янкова също поднесе поздравления от целия учителски колектив. Снимки за спомен и наздравици кметът направи с всички празнуващи. Първото хоро бе поведено от рожденика. После вече никой от присъстващите не ги броеше. Късно вечерта към купонджиите се присъедини и синът на Апостолов – Стефан, който същия ден имаше парламентарно заседание, на което депутатите се разпределиха по комисии.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *