Сдружение “Социално обединение за Сандански” учредиха отлюспените от БСП в курортната община и недоволни и ощетени от управлението на А. Тотев и К. Котев граждани

Отлюспените от БСП в Сандански учредиха сдружение “Социално обединение за Сандански”. Това съобщи избраният за председател на сдружението Васил Ташев, който заедно с още 30-ина членове на БСП в Сандански не получиха право да участват в избора за председател на социалистите. Номинацията на В. Ташев за ръководния пост в сдружението е направена от Стефан Андонов.

 Вчера стана известно, че сдружението е регистрирано в софийски съд и вече е действащо. В ръководството освен В. Ташев влизат още Кирил Димитров и Галя Маркова. Новоизбраният председател сподели, че основната цел на сдружението е за водене на социална лява политика. Сред съмишлениците на сдружението са привлечени пенсионерите, недоволните и ощетените граждани в община Сандански от управлението на екскметовете Андон Тотев и Кирил Котев. Предстоят да се проведат учредителни събрания в кварталите в града и в по-големите 13 населени места в общината.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *