СЕДМИЦА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА ВЕСТНИК „СТРУМА“! Изкърпват „цъфналия асфалт“ по главната транспортна артерия от Джамията към моста на р. Бистрица в центъра на Благоевград

Само седмица след публикация на вестник „Струма“ започна изкърпване на „цъфналата“ настилка по асфалтираната преди по-малко от 5 месеца отсечка на ул. „Хр. Силянов“ от Джамията към моста над р. Бистрица в центъра на Благоевград. Това е основна пътна артерия в областния град, по която минават трасетата и на няколко автобусни линии на градския транспорт. На четири места по участък от 50-ина метра, разкопан миналото лято, за да се положи тръбопроводът за минерална вода към хотел „Езерец“, настилката се компрометира, преди да е минала и половин година от полагането й.

С ремонта на асфалтовите настилки в цялата община от миналото лято е ангажирана благоевградската фирма „Пиринстройинженеринг“ ЕАД на Костадин Костов и Стефан Стоев, която спечели обществена поръчка за срок от три години срещу 898 291,16 лв. с ДДС. Ремонтът е за сметка на „Пиринстройинженеринг”. Все още няма отговор и на въпросите на „Струма“ за отговорността на общинските чиновници, приели обекта.

ЕКИП „СТРУМА“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гражданин

    Стана по-зле от преди, новите кръпки станаха бабуни, а между тях отново пропаднала старата кръпка. Изглежда от общината никой не гледа и контролира как се оправят дупките щом няма една кръпка на асвалта да е направена като хората в целия град.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *