Седмичен любовен хороскоп 25 ноември – 1 декември

Овен

Бъдете готови за изненади. Ще станете обект на свалка от няколко посоки. Намерете начин да прецените до колко кандидат/ките за вниманието ви имат сериозни намерения и не се хвърляйте през глава към първата любовна връзка, която ви се предлага. Приемете онази, при която любовните обяснения не са само празни думи.

Телец

Не се ангажирайте прекалено много с претенциите на половинката си. През тази седмица той/тя може да капризничи, да ви поставя изисквания, които са не само неизпълними, но са ви и неприятни. Разредете срещите, овладейте емоциите и се направете, че не забелязвате какво се случва. Занимавайте се с нещата, които ви харесват, при това без да ги обсъждате с него/нея. Със сигурност ще усети, че се дистанцирате и ще промени поведението си.

Близнаци

През тази седмица ще сте като огледало. Както се отнасят към вас, така и вие ще се отнасяте към околните. Само внимавайте да не се превърнете в криво огледало и да изпратите лошото отношение в погрешна посока. За доброто никой няма да ви се разсърди, но ако наградите нечия усмивка с кисела забележка определено ще си имате неприятности.

Рак

Не е изключено да преживеете някакво разочарование. Очаквате от половинката си едно, а той/тя прави съвсем друго. Предполагате, че трябва да ви подкрепя, а вместо това се натъквате на безразличие. Опитайте се да анализирате ситуацията и, ако не разбирате защо се случва така, попитайте. Не чакайте някой да го направи вместо вас. Щом чуете отговора ще знаете дали грешката е при вас или е настъпило „време разделно“.

Лъв

Стремежът ви през тази седмица не е към сериозни отношения, а към развлечения. Имате нужда от комплименти, разнообразие и от това да чувствате себе си „в светлината на прожекторите“. Преценявайте внимателно поведението си, ако вече сте във връзка. Ако пък не сте, то не разчитайте, че ще се сблъскате точно сега с голямата си любов. С мимолетен флирт може би да, но само толкова.

Дева

С обичайните занимания ще имате леки спънки, които ще ви изнервят. Поведението ви ще е доста по-различно от обикновено. Ще сте по-резки, по-директни, на моменти дори нетактични. Преценявайте кога е добре да си насрочвате срещи и кога да ги отказвате. В такива моменти чата е за предпочитане. Там поне не може да се разбере дали тонът ви е заядлив или не.

Везни

Емоциите като цяло ще са положителни. Ще се отразят на настроението ви приповдигащо и ще сте доста по-отстъпчиви от обикновено. Сега е моментът да обсъдите спорните въпроси с половинката. Не само ще „напипате“ общите насоки, но и ще знаете какво можете да очаквате в бъдеще.

Скорпион

Не преувеличавайте сложността на проблемите. Каквото и да се е случило, ще се справите, достатъчно е да имате желание. А и ако споделите тревогите си, със сигурност ще получите някакви идеи за решаването им. Важното е с кого ще ги споделите. Преценете дали половинката ви няма да приеме нещата по-драматично от вас и дали не е за предпочитане да ги обсъдите само с най-близките приятели от ежедневието.

Стрелец

Ще направите точно онова, което искате. И няма начин да не се почувствате доволни. Ако половинката преди време ви е създала проблем и е предизвикал/а нотки на съмнение с поведението си, то през тази седмица ще направи всичко възможно да се реваншира. А вие ще установите, че най-важният елемент от една връзка е доверието.

Козирог

Не се натоварвайте с чужди отговорности и не се набърквайте в чужди отношения. Бъдете предпазливи. Ако приятел/ката ви започне да мрънка, че гаджето му/й изневерява не се вкарвайте в ролята на „свързващо звено“. Споделете опит, мнение, но не се наемайте да ги сдобрявате. Не само няма да помогнете на тях, но ще навредите и на себе си.

Водолей

Странни обстоятелства ще ви върнат към миналото. Не е изключено да ви овладее носталгично настроение. По-добре е да не си уреждате срещи, когато сте тъжни. В края на седмицата събитията ще са положителни, настроението ви ще се повиши и тогава ще можете да разговаряте на всякакви теми с присъщия си шеговит тон.

Риби

Започвате седмицата с добри новини, добро настроение и ясното съзнание, че знаете какво искате да ви се случи. Малко ви е неясно как ще се случат нещата, но ако споделите с половинката си със сигурност ще добиете някаква представа. А усещането, че той/тя ви разбира ще е още един повод за радост, самоувереност и смели мечти.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *