HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Седмичен хороскоп за 11-18 февруари

Овен
Тази седмица ще бъде време, в което искате или не, ще се наложи да направите анализ на събития от отминалата седзмица. Най-важното е да не съжалявате за загубени възможности, още повече, че няма как да знаете дали наистина сте имали големи шансове да се случи това, което сте си представяли. Най-важното, което трябва да направите е да се съсредоточите върху фактическата обстановка около вас. Опитайте се да си създадете график, който да спазвате стриктно. Време е да станете нов човек. Това не само, че няма да ви промени в по-лоша посока, а дори ще ви даде повече време да бъдете себе си и да имате време за любимите ви занимания. Телец

Телец
През тази седмица няма да имате достатъчно ресурси, за да се справяте с по-сериозни неща и рискът от грешки е голям. Все още може да отложите началото на сериозните занимания. Но използвайте тези дни, за да влезете в релси лека полека. Вкарвайте повече реалност във всекидневието си и увеличавайте натоварването постепенно. Може да се каже, че в края на седмицата няма да имате търпение да запретнете ръкави, но това ще се случи точно през почивните дни. Възможно е да ви осени идея, за която е още рано да се захващате. Колкото и гениална да ви се струва, ще трябва да изчакате известно време, за да я реализирате. Засега може да я обсъдите с ваш приятел или с половинката ви.

Близнаци
В началото на новата седмица най-добре се фокусирайте върху личните ви отношения. Постарайте се да няма неизяснени въпроси между вас. Сряда е добро време да планирате бъдещите си почивки и мероприятия. Ако планирате по-сериозни неща, като брак или дете, не може да става въпрос за неясно или поведение от типа „аз ще си действам по моему, пък после ще го мисля.“ Втората част от седмицата ще има опит за завръщане на празничното настроение с много купони и веселие, но ще е добре да намалите темпото, за да пощадите организма си. Дайте му повече сън.

Рак
През новата седмица ще имате своите сърдечни трепети, точно както повелява традицията. Изненадата ще дойде от това, че може да откриете и други чувства у себе си към него. Още по-изненадващото ще бъде това, че ще се окаже, че имате нелоши шансове да започнете съвместна дейност, която да ви донесе допълнителни доходи. За целта ще трябва да се разграничите от емоциите си и да действате хладнокръвно. Опитайте се да преразгледате поведението си у дома към близките. Ако нещо не ви устройва бъдете искрени. Никой не заслужава да живее в лъжа. Дните, в които ще може да работите най-ефективно са вторник и четвъртък. Използвайте ги, за да имате повече свободно време после.

Лъв
Това е седмица, в която ще дадете всичко от себе си, за да изпълните мечтите на вашата половинка. Това е едно чудесно и отговорно отношение, но помислете преди всичко за здравето си. Планирайте от сега първата си почивка през новата година. Нека тя да бъде още преди да е настъпила пролетта или най-късно в самото ѝ начало. В личните отношения ви очаква хармония. Възможно е да откриете ново съвместно занимание с партньора ви, което ако е внимателно обмислено може да превърне в обещаващ бизнес.

Дева
Нека новият период премине под знака на благотворителността. В друг аспект ваш приятел може да има нужда от помощ, съвет или и двете. Помагайки му самите вие може да разберете как да се справите с ваша емоционална трудност. В средата на седмицата бъдете готови за кратко пътуване. Очаква ви среща с нов човек, която може да се превърне в истинско приятелство. Края на седмицата си оставете повече време за себе си. Погрижете се за здравето си и душевния комфорт. Сега ще имате време за това и не се знае кога скоро ще разполагате с повече минути за себе си.

Везни
През тази седмица има сериозна опасност част от личния ви живот да излезе наяве. Може да бъдете раздразнени от този факт, но ако не сте направили нищо лошо никому, най-добре подминете с безразличие клюките. В здравословно отношение бъдете по-внимателни. Ако нещо ви притеснява не се колебайте да се консултирате с лекар. В края на седмицата партньорът ви може да се държи странно. Не придавайте прекалено голямо значение на поведението му. Изчакайте няколко дни, най-вероятно ще му мине бързо.

Скорпион
През тази седмица най-доброто за вас ще бъде да посветите повече време на посещаването на културни събития. Съзерцанието на изкуството може да ви даде безброй идеи за това как да разнообразите всекидневието си през настъпилата нова година. В петък ви очаква ново запознанство с човек, който може да се окаже много полезен за решаването на ваш проблем. Събота и неделя избягвайте разнищването на сериозни въпроси с половинката ви, защото може да се скарате. В здравословно отношение пазете гърлото и бъбреците си.

Стрелец
През първия ден на новата седмица се подгответе добре за eдин много наситен със събития ден. Във вторник ще имате възможността да заемете, наскоро освободена ниша. Важно е да положите усилия да се вместите, тъй като успехът ви сега, до голяма степен ще гарантира по-спокойното развитие на нещата през годината. През втората половина на седмицата не отказвайте помощ на ваш приятел, дори това да развали ваши планове. Ще може да наваксате загубеното време за забавление, но загубеното доверие – не. В края на седмицата намерете време, за да имате досег с изкуството.

Козирог
През тази седмица е важно да се опитате да възстановите онези, контакти, които са били свързани с ваши предишни партньори. Егоистично или не ще имате нужда от тях, а и ползата няма да бъде изцяло ваша, защото може да се наложи да направите някои компромиси от ваша страна. Първата част от седмицата посветете на това, което не сте довършили през изминалата година. Така имате шанса никой да не разбере, че сте направили пропуски. През втората част от периода бъдете внимателни при общуване с близките си. Възможно е да възникне ситуация, в която да ги нараните без да искате. После ще е нужно много време, за да оправите положението.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *