Седмичен хороскоп за 16 – 22 септември

Новата седмица ще ни изправи пред предизвикателства. Няма да липсват спорни ситуации. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще можете да развихрите авантюристичния си дух през тази седмица. Ще се наложи да пътувате повече от веднъж по служебни въпроси и най-вероятно към непознато местоположение. Деловите контакти, създадени в тази връзка, ще се окажат доста полезни.

Настроението ви през по-голямата част от периода ще е оптимистично, но не очаквайте, че и околните ще са така заредени с позитивизъм както вие. Съобразявайте се с предпочитанията на близките у дома и не скъсявайте дистанцията с колегите. При спорни ситуации използвайте чувството си за хумор. Така хем ще намерите оптимално решение на сложните въпроси, хем ще се позабавлявате.

Телец

Ще получите най-голямо удовлетворение от дейностите, с които никога досега не сте се захващали. За всичко останало ще се изисква малко изобретателност. И то не защото не ви е ясно какво да правите, а за да сте максимално експедитивни и да разполагате с повече лично време.

Индивидуалността е за предпочитане пред чуждия опит. Ако разчитате на чужд опит е много вероятно да повторите и чуждите грешки. Изработвайки си тактика самостоятелно може и да пропуснете някои подробности, но пък ще разберете докъде ви стигат силите.

В края на седмицата, ако няма нищо спешно, си осигурете заслужена почивка, за да се насладите пълноценно на постиженията си.

Близнаци

Действайте според разбиранията си. Интуицията ще ви подскаже кое е правилно и кое – не. Игнорирайте чуждите съвети, независимо колко са ви близки хората, които ви ги дават. А такива „инструктори“ няма да липсват, но както всеки си знае къде го стяга обувката, така и вие си знаете какво искате и най-вече какво можете.

Критични моменти няма да липсват, но ако овладеете емоциите ще се справите със затрудненията. В края на седмицата, преди Слънцето да навлезе в знака на Везните, може би ще успеете да реализирате промяна, която обмисляте отдавна и много ви се иска да я осъществите.

Рак

Среща, която подготвяте от доста време най-после ще се осъществи. Подхождайте с умерен оптимизъм, защото няма да се развие както очаквате. Първоначално може да ви се стори, че ситуацията излиза извън контрол, но ако запазите присъствие на духа съвсем скоро ще установите, че случващото се, макар и неочаквано, е във ваша полза. Окончателни резултати ще получите след втората среща. Дотогава ще разполагате с достатъчно време за размисъл и заключения.

Стар приятел, с когото преди време сте се спречкали ще ви поиска извинение. Откажете се от честолюбието и му дайте втори шанс.

Лъв

Програмата ви през тази седмица ще е доста „сгъстена“. Често ще се налага да я променяте поради независещи от вас обстоятелства. Фактът, че сте принудени да реагирате гъвкаво и да се съобразявате с чужда воля няма да ви е особено приятен и на моменти ще сте доста раздразнителни.

Незначителна несполука като скъсано копче, задръстване на светофар, счупена чаша може да ви извади от равновесие. Независимо от всичко е желателно да не прибягвате до употребата на успокоителни лекарства, енергийни напитки и твърд алкохол с цел възстановяване на душевното равновесие. Най-силният ви помощник при такива ситуации е природата.

Не се отказвайте и не се отчайвайте, ако част от проектите ви останат в застой. Бъдете особено предпазливи във вторник, ако контактите ви с непознати са интензивни. В края на седмицата добри новини ще усмихнат деня ви, но ако е информация, която ще ползвате в работата си е препоръчително да я проверите.

Дева

Преимуществено вълненията ви през тази седмица ще са свързани с уреждането на материални въпроси. И по-важното е, че най-вероятно ще направите всичко, което сте си намислили, макар и с цената на малко повече напрежение и малко по-малко часове за почивка. Ако сте намислили да купувате недвижим или скъп движим имот осигурете си консултация с опитен юрист, за да не се налага да приготвяте едни и същи документи няколко пъти.

За всичко друго следете процеса самостоятелно, но в случай, че ще се разплащате по банков път не се доверявайте изцяло на банковите служители, проверявайте трансакциите, за да можете да реагирате своевременно в случай на грешка.

Почивните ви дни ще са наистина почивни, изпълнени с ведро настроение и задоволство от свършената работа. Позволете си някое от любимите ви развлечения, независимо че може да е свързано с малко по-високи разходи. Няма да ви докара до финансов колапс.

Везни

Следвайте едно важно правило през тази седмица, ако искате да сте наистина доволни от свършената работа. Работете за себе си. Не се превръщайте в сателит на някого, който си подбира подходящ екип, за да обедини усилията им и след това да се „закичи“ с общите успехи. Както и не обсъждайте непрекъснато краткосрочните намерения и перспективните планове, за да не ви измъкнат интересните хрумвания изпод носа.

През втората половина на седмицата е много вероятно да се запознаете с известна личност, около която гравитират куп ласкатели. Новите контакти наистина ще са разнообразни, но все пак преценявайте кого е здравословно да допуснете до себе си и от кого е желателно да се дистанцирате незабавно.

Скорпион

Най-сериозните ви натоварвания ще са през първия и последния от работните дни. Тогава ще сте наистина „на черешата“ и няма да мислите за нищо друго освен за задълженията си и за начина, по който да подобрите личната си организация. Дайте всичко от себе си, мобилизирайте се максимално. Няма да съжалявате, защото най-вероятно ще получите и допълнителни финансови постъпления, при това повече отколкото очаквате.

Водата е, която ще ви помогне да преборите умората и да не стигнете до изтощение. Ако е възможно през седмицата да посетите басейн, да си позволите сауна или поне да пребивавате за час-два в близост до естествен водоизточник ще си осигурите спокоен сън и бързо възстановяване. Даже ежедневният душ ще свърши добра работа, в случай че не разполагате с време за повече. Но в почивните дни излетът в планината, до река, езеро, дори до морето е направо задължителен.

Стрелец

Обстоятелствата ще ви принудят леко да разчупите динамичния си стереотип и да се занимавате с нещо непознато. При това няма да е само едно нещо и само в една област. На работното място може да дойде нов колега или шефът изведнъж да реши да прави някакви реорганизации. Най-трудно ще ви е да се адаптирате, ако се променят правила или елементи от нормативната уредба.
У дома близките също може да ви атакуват с идеи за промяна на обстановката, менюто, индивидуалните задължения.

Колкото по-бързо се овладеете и прецените къде е вашето място в цялата схема, толкова по-безболезнено ще се адаптирате. А най-важното е да не губите увереност в собствените си сили и да се опитвате да видите нещата откъм добрата им страна.

Козирог

Бъдете отворени за всякакъв вид контакти. Много хора ще търсят компанията ви през тази седмица. На работното място ще се възползват от опита и знанията ви. Не е изключено да се наложи да обучавате по-млади колеги или да вземете участие в някаква публична форма за размяна на мнения. Направете го на всяка цена, ще спечелите нови привърженици и предложения за допълнителна работа.

Общувайте интензивно с близките си. Споделяйте своите вълнения, изслушвайте техните интереси. Дори да е имало някакви конфликти ще намерите лесни решения и ще се чудите как не сте се сетили по-рано.

Водолей

Опитайте се да останете „зад кулисите“ през тази седмица. Не привличайте вниманието, не се старайте да участвате навсякъде и във всичко. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-лесно ще постигнете целите си. Отстъпете лидерските позиции на някой друг, а вие само наблюдавайте и си правете съответните заключения. Ще изнамерите сериозни грешки на конкуренцията, които ще са тласък за вашата работа. От друга страна хората, на които сте отстъпили възможността да се изявят ще са ви безкрайно благодарни и предани.

Не стоят така нещата с отношенията у дома. Там трябва да сте на твърди позиции и да се знае „кой кара влака“, особено по отношение на децата и домашните любимци. Настоявайте за спазване на правилата и не позволявайте да ви манипулират. Сериозни проблеми не се очакват.

Риби

Структурирайте си целите и се заемете активно с реализацията им. Действайте експедитивно, последователно, но не прибързано и в никакъв случай хаотично. Погледнете на работата си в по-широк мащаб и не се вторачвайте в дреболии, за да не стане така, че покрай дървото да не забележите гората. Може да допуснете някоя и друга грешка, но не е страшно, ще оправите нещата, никой не е безгрешен.

Един от факторите за успех е да довършвате започнатото и нищо да не оставяте „за после“. Не го ли направите в един момент ще се окажете притиснати и от времето, и от финансите. И като стана дума за финанси, не икономисвайте от развлечения, които ви тонизират, за да не давате след време пари за лекарства, които да ви стабилизират.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *