Седмичен хороскоп за 18-24 януари 2020 г.

Овен

Съботният ден носи откровение за бъдещето. В неделя е време да стигнете до крайна цел. 20-и е ден белязан с конфликти и разногласия, но на 21-и ще постигнете поне една победа, а тя ще отвори важни перспективи и възможности за бъдещето. На 22-и прехвърлете имот на децата, а на 23-и се свийте в черупката и максимално се защитете. Не позволявайте на странични хора да ви се месят. Добре е за старт на нови производства, дейности и връзки. Внимавайте с изневерите. Прекъснете вредни връзки и контакти и направете посещение при специалист, ако имате един или друг проблем.

Повярвайте в себе си и успехът няма да закъснее. Не си поставяйте спирачки и ограничения. Родените в първата декада трябва да вземат наложителни, но болезнени решения. Бъдете отговорни. Добре опечете и сварете храната си. Почистете градината от камъните и боклука, но не ги хвърляйте в градината на съседа.

Телец

В събота не поемайте излишни рискове, а в неделя нищо важно не започвайте. На 21-и преодолявате с лекота преградите и всичко тръгва като по вода. 22-и позволява да решите имотен и наследствен спор. На 23-и не допускайте нови хора в средата си. Работете само с доказани партньори. На 24-и сме оставени на собствения си избор, нито доброто помага, нито злото вреди. Бъдете себе си.

Изпипвайте детайлите, уверете се, че не сте изпуснали важна подробност в нещата, които правите или започвате като отношения и лични ангажименти. Избягвайте пренапрежението. Може да си докарате нервен срив и сърдечна криза. Не се препоръчва активност. Не бързайте с инициативите. Добре е да проведете консултации със специалисти по въпроси, за които не сте достатъчно компетентни. Бъдете сигурни, че ще намерите изход от всяко положение и ще постигнете целите си. Ще получите някакъв дар и неприятните юридически въпроси ще се уредят. Ще трябва да се съобразите с големия шеф, с родителите или с децата, ако сте вече на възраст. Връщат ви дълг на внимание и обич. Погрижете се за тези, които обичате. Ще се очертае и една нова посока за бъдещето.

Близнаци

Навлизате в период на бурни промени и неочаквани възможности за развитие. От 20-и и Слънцето ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Водолея. 20-21-и ще бъдат тест за истински верните ви и важни приятелски връзки. Ще се нуждаете от подкрепа и лагерите в живота ви ще се оформят. На 23-и не предприемайте нищо важно. На 24-и ще направите стабилизираща крачка в нова посока.

Залагат се важни базови проекти. Спазвайте диета.

Една връзка приключва с брак или с раздяла. Пазете се от случайни контакти.

Родените във втората декада да бъдат особено внимателни. Пътят ви е като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка, но ако се постараете повече още утре ще завоювате победа, ще си получите дължимото и изработеното.

Огледайте се, направете огледи на място и по възможност не използвайте посредници. Късметът ще дойде при вас по неочакван начин и то в момент, когато на пръв поглед губите позиции.

Властва дегизираната посредственост. Не се обяснявайте с никого, не допускайте нови хора в екипа си. Проведете прочистваща диета.

Откажете се от всичко вредно, разболяващо и ненужно. Прекъснете вредни връзки. Проведете прочистваща диета на тялото и душата.

Рак

Очертава се успешен и творчески уикенд, в който ще определяте правилата и другите ще се съобразяват с вас. 20-и е ден на неразбории и конфликти в отношенията. Никой на никого няма направи компромис. Не водете преговори. Отложеното за 21-22-и ще мине на ниво. Може да подпишете перспективни договори и да си уредите изгодни поръчки. 22-23-и са рискови дни.

Ако проявите безотговорност и несериозност кулата на амбициите ви ще се срути. Ще бъдат засегнати болезнено и тези, които са ви се доверили. Ще получите откровение за правилния път и избор.

Ще постигнете крайната си цел. Направете си равносметка, не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старото.Трудно ще постигнете консенсус дори и по взаимно изгодни начинания и проекти. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет в нужната ви област. Потърсете компетентно мнение по неотложните въпроси. Включете резервите на пълна мощност.

Концентрирайте се над най-важната си цел. Върнете си дълговете и започнете прочистваща диета. Контролирайте емоциите. Вероятни са провокации. Някой ще си поиска това, което му дължите. Ще се определят границите в отношенията. Не сечете дървете. Подарявайте цветя в саксия, а не откъснати. Внимавайте с очите. Не подписвайте прибързано договори, ако не сте запознати добре с обвързващите клаузи. Следете кръвното и намалете натоварването. Проведете диета. Ще си проличи кой може да се справя сам и кой е тотално зависим.

Лъв

18-и носи опасности и конфликти. На 19-и приключвайте, но нищо не започвайте. 20-и идва с разногласия и конфликти както у дома, така и на работното място, но вие ще определяте правилата. На 21-и всичко предприето ще тръгне като по вода и ще ви донесе ползи. На 22-и сключете нови договори и уредете имотни дела. 23-и е рисков и губещ ден. 24-и залага нова база за развитие.

Поемете си отговорностите, свършете работата, която се налага. Не отсъствайте от местата на личния си интерес и не оставайте половинката сама да се оправя с децата или в трудна житейска ситуация.

Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и нервните сривове. Проведете прочистващи тялото и душата диети.

Някой ви наблюдава от страни и в бъдеще ще ви повери отговорна работа.

Каквото предложите ще се приеме, каквото посадите в градината на личния си интерес ще се Следете кръвното и не товарете очите. Бъдете шефът, който организира нещата и не се намесва в работата на специалистите.

Не предприемайте нищо важно и отговорно. Родените в първата декада ще претърпят загуби и ще попаднат в капани. Здравето е нестабилно. Започнете прочистваща диета.

Добре е да разчистите терена на връзките и да си дадете сметка с кого и към какво ще вървите напред. Време е да се връщат дълговете, за да може в следващите дни да се предприемат самостоятелни инициативи.

Дева

Очертава се благодатен уикенд с важни срещи и възможни придобивки. До петък уредете имотен спор. Бъдете внимателни на 20-и. Качвате кръвното в излишни спорове и разправии. На 21-и нищо няма да ви се даде даром, постарайте се повече. Ще се наложи да преодолявате тежки препятствия. На 23-и съдбата елиминира ваш конкурент. Изчакайте и на 24-и направете своя ход. Разчистете терена.

Обърнете внимание на здравето си, спазвайте диета. Не бързайте, не проявявайте излишна активност, за да не вършите чуждата работа или услуги, които няма да ви се върнат, признаят и заплатят. Довършете работата, която ще представяте пред шефове и комисии. За утре се очертават спорове и конфликти. Работете самостоятелно. Където се съберет повече хора ще прескачат искри и работата ще зацикли. Водете само двустранни преговори и отложете за 22-и взимането на важни решения. Вечерта ще е напрегната, очертават се скандали. Може да намерите търсеното жилище или помещение за офис. И тези, които се търсят ще се намерят. Оставени сме на собствения ни човешки избор. Време е за разчистване на сметките и за връщане на стари дългове. Нищо ново да не се започва преди да се разчисти терена на връзките в професионален и семеен план. Съберете се, разберете се.

Везни

На 18-и старото се руши, а на 19-и постигате целта. За 20-и се очертават разправии на работното място и у дома. Претенциите взимат връх над здравия разум. 21-22-и ще ви донесат победа на всички нива, стига да сте концентрирани в замисли и действия. На 22-и ще обеднеете, но ваш близък може да забогатее. Прехвърляте имот на децата. 23-и носи неприятности, а на 24-и бъдете себе си.

Сега е момента да яхнете вълната на промените, да овладеете енергията на семейството и колектива и да прокарате личните си идеи и амбициозни проекти. В сила е поговорката, „ който бърза бавно стига”. Ще се разменят упреци и неприятни реплики, които после ще изискват извинение. Ще се влиза в непремерени отношения и лични връзки. Един друг ще се настъпваме по мазола. Не влизайте в пререкания и разправии. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение. Интуитивно идват знания и ви се предлагат решения на проблемите и дано им се доверите. Вие сте реалисти, но в момента и реалностите, в които живеем са различни. Задълженията ще ви дойдат в повече. Пазете очите и следете кръвното. От нещо дребно може да се появи тежък проблем. Проведете разговорите, които отлагате от доста време. Не тръгвайте в нова посока, ако не сте сложили в ред отношенията със старите партньори.

Скорпион

Благодатен уикенд, в който ще решите голяма част от натрупаните проблеми и ще се отървете от нещо, което ви е носило грижи и неудобства. Помислете за устройване на ново място. На 20-и не се въвличайте в конфликти. 21-22-и бележат скок в кариерата и личните ви връзки, а за 23-и не планирайте нищо важно. 24-и ви дава свобода на действие. Родените до 1 ноември късат окови.

Сега е моментът да направите или приемете предложение за брак, да поемете важно задължение към близките и децата и да започнете нова дейност. Обърнете гръб на миналото, гледайте само напред.

Намерете тихо място, медитирайте и обмислете бъдещите си планове. Не проявявайте прекалена активност.

Желателно е да се срещнете на четири очи с капацитет в интересуващата ви област преди да вземете каквито и да било генерални решения.

Ще получите неочаквана подкрепа от различни места и източници. Ще разкриете важни тайни и ще преосмислите отношенията си с някого. Действайте активно.

порода могат да бъдат и много опасни. Нищо важно да не се предприема. Не водете преговори. Неблагоприятен ден за старт на нови инициативи, проекти и дейности. Тенденцията е всичко да тръгне накриво и да донесе само разходи на пари, чувства и време. Запалете лампите, нека е светло, прогонете тъмнината от връзките и живота си.

Време е за лична инвентаризация.

Стрелец

Предстои стимулиращ амбициите ви уикенд. На 20-и няма да мине без сблъсъци и разправии. На 21-и ще постигнете много. Бъдете настойчиви и активни, не се отказвайте от намеренията си. 22-и носи подкрепа, стимул и финансиране, възможност да получите повишение или имотна придобивка. На 23-и ограничете контактите и запазете неутралитет. 24-и носи победа, стига да бъдете верни на себе си.

Пазете се от случайни контакти и срещи. Не позволявайте на странични хора и фактори да променят личната ви програма и нещата, за които сте се разбрали и които сте съгласували в предните дни с близки, колеги и приятели. Започнете прочистваща диета. Натрупаното напрежение ще ескалира и ще избие в агресия в най-слабите точки. Вероятни са нервни сривове. Препоръчват се консултации със специалисти.

Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се занимавайтне с околните, а вложете всички сили и старания за постигането на най-важните си цели. Всичко предприето ще има успех. Може да получите стимулираща материална инжекция. Близки и роднини ще се грижат за интересите ви. Някой ще се уреди с имот, а друг ще вложи семейните спестявания в нов бизнес или в жилище. Следете кръвното. Нищо отговорно да не се предприема. Отложете старта на новите си начинания и замисли. Прекъснете вредни връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мелодии.

Откажете се от вреден навик, помислете как да се измъкнете от ангажименти и работа, които ви разболяват и навреждат на здравето и на отношенията с близките. Направеното по своя воля ще успее, направеното под диктат ще се провали и ще ви разбалансира.

Козирог

18-и налага реформи, а на 19-и не търсете услуги и не допускайте намеси. 20-и идва с разбъркана програма и излишни конфликти. На 21-и правите стабилизираща крачка напред и постигате важна цел. 22-и носи късмет, придобивки и предимства за родените в първата декада. На 23-и проявявате несигурност и страх, лъсват комплексите ви и някой ще се възползва. На 24-и стартирайте нов бизнес.

Сега е момента да промените начина си на работа и живот. Проведете прочистващи и оздравителни процедури. Спазвайте диета. Очертават се сблъсъци на интереси, амбиции и позиции, което ще постави съвместната ви дейност под въпрос. Голяма част от планираната работа няма да се свърши, а това ще отложи във времето доставки, поръчки и постъпления. Лесно се преодоляват различия, разногласия и прегради. Търсете нов източник на ресурси и осъществете перспективни връзки. Обадете се на спонсори, кандидатствайте за одобрение и финансиране на дейности и проекти. Възможно е прозрение за бъдещето и уреждане на проблем, който отдавна ви мъчи. Насрочете срещи с брокери и посредници. Лесно може да се наследи, купи или продаде имот.

Почивайте, чистете се от шлаката, не бързайте да започвате каквото и да било и да се обвързвате с някого за нещо.

Водолей

Бъдете много внимателни през уикенда и не си поставайте тежки задачи. Почивайте, медитирайте, не позволявайте намеси. 20-и ще разбърка плановете на много хора. Това ще помогне да се отървете от конкурент и да привлечете съюзници. 21-22-и носят награди, възможности за нова работа и преспективно делово сътрудничество. На 23-и стойте мирни, а на 24-и действайте активно.

Излизате от период на зацикляне. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте на приятно място, не променяйте заложената програма и не реагирайте на нови предложения и покани. Всяка намеса в плановете ви за деня ще донесе неприятности и конфликти. Гонете личните си цели и не се съобразявайте толкова с чуждите. Противопоказно е да се бърза. Трудно е да си намериш мястото, да получиш услугите, които ти трябват и да уредиш работата, която не търпи отлагане. Не е ден за битка с вятърни мелници. До вечерта поне една цел ще бъде постигната. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Поне един въпрос ще се уреди.

Ще получите бонус или имотна придобивка, ще се уредите с нова работа и поръчка. Този ден позволява да влезете в изгодни делови отношения и да намерите мястото търсено отдавна. Отворете се към света, медитирайте, търсете нови източници на сила.

Ограничете контактите, не започвайте съвместни дейности, не позволявайте да ви въздействат и манипулират по един или друг начин.

Разчистете преградите. Планирайте за уикенда старт на нова дейност.

Риби

Очертава се приятен уикенд с пътуване и гостуване, което ще ви донесе радост и награди. 20-и е може би най-проблемният ви ден за периода, в който конфликтите са неизбежни. И на 21-и ще ближете рани и ще се налага да правите компромиси, за да постигнете целите си. 22-и е ден на придобивки и благоприятно стечение на обстоятелствата. 23-и носи загуби, а 24-и нови възможности и надежди.

Някой е на път да се ожени, а друг вече подготвя терена за новите хора в живота си и за новата работна програма, която смята да започне.

По-добре отложете срещите, от които очаквате много, особено ако там ще присъстват и преките ви конкуренти. Вървите по ръба на отношенията и губите предимства.

Уредете си среща с потенциални спонсори. Може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за офис. Което е ваше ще си дойде при вас. Новите ви начинания ще донесат успех, пари и ползи. Подпишете нови договори. Лесно ще убедите някой да ви съдейства.

Случайно ставате свидетел на разговори, които ще ви отворят очите за истинското положение на нещата. Сложете край на вредни връзки. Край с изчаквателната политика. Който до момента не се е коригирал и в бъдеще няма да се промени.

Всичко, което до момента ви е пречило е добре да изчезне, независимо колко болезнено ще бъде. Този ден ни помага да бъдем себе си и да тръгнем по пътя, който отдавна ни очаква и привлича.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *