Седмичен хороскоп за 19-25 октомври

Вижте какво вещаят звездите за Вас за цялата седмица.

Овен

Ще имате успешна събота, но вечерта ще бъде проблемна, ако сте на непознато място. В неделя лесно ще усвоите някои уроци. Но в понеделник ще се държите доста авантюристично, ще променяте програмата си в движение и може да загубите част от завладените до момента позиции. На 22-23-и ще постигнете максималното и ще получите изгодни предложения. Подпишете в петък нови договори.

Телец

В събота, пътувайте и проучвайте. В неделя може да прекарате чудесно. Предлагат ви нова работа. В понеделник се отварят огромни апетити. В края на работното време някой ще ви парира и подложи крак. На 22-23-и ще се сблъскате с агресия, ще водите неприятни и безрезултатни разговори. На 24-и са вероятни разправии за дреболии. В петък ще успеете, ще спечелите предимства и пари.

Близнаци

Пътувайте в съботния ден, уредете си срещи, стартирайте нови проекти, оженете се. В неделя е време за учене и проучване. На 21-и не поемайте излишен риск и намалете претенциите към другите. На 22-и започнете планираните реформи. Нагодете се на промените или ги предизвикайте. На 23-и постигате важна цел. На 24-и ще се изприказват празни приказки, но на 25-и ще намерите подкрепа.

Рак

Луната навлиза в Рак. До вторник отговорностите ви ще нарастват. Ангажирани сте повече със семейните задачи и нужди, а така обещаната работа и страничните ви ангажименти ще зациклят. Не си поставяйте тежки задачи за 22-и. Ще ви бъде оказван натиск от две страни. На 23-и започнете с преустройствата и нужните ремонти. Приключете с належащите задачи. На 25-и ще постигнете целта.

Лъв

На 19-и пред вас се откриват нови хоризонти. Пътувайте, гостувайте и канете гости. В неделя отделете време за учене, за децата и родителите. Започнете нов цикъл физически упражнения. На 21-и нищо не се дава даром. Поставете условията си, но не приемайте такива. 22-и е рисков ден. На 23-и приключвайте работа и отношения. 24-и идва с конфликти и кавги. На 25-и сте в стихията си.

Дева

Не тръгвайте рано на път в събота, за да нямате проблеми и да не се връщате. В неделя търсете и давайте консултации. На 21-и изчаквайте ходовете на другите. 22-и дава ход на нови творчески дела. Подпишете нови договори. Прибързаните ви действия на 23-и може да ви вкарат в допълнителни разходи. На 24-и се губи време в спорове, но на 25-и целта е лесно постижима и екстрите са големи.

Везни

Започвате с три тежки дни. Напрежението до понеделник непрекъсното ще нараства и не е изключено да направите прибързан ход. Не противопоставяйте работата на семейните си задължения. На 22-и ще се наложат преустройства и промени в плана. На 23-и целта е постигната, финализирате сделка. На 24-и преговорите не вървят, но на 25-и всичко се урежда с лекота.

Скорпион

Ще имате три успешни дни до понеделник. В събота пътувайте. Всичко важно ще се уреди. В неделя ще имате повод да почерпите. 21-и ви дава сила и права, докато другите губят своите. Но вечерта ситуацията ще се промени, ще се нуждаете от подкрепа и разбиране. Следват три рискови дни, но в петък всичко ще тръгне като по вода, ще се намери изход и от най-обърканото положение.

Стрелец

Не бързайте на 19-и. Късметът ви идва към обед. Организирайте пътувания към приятни места. В неделя учителят ще си намери ученици и обратното. 21-и ще постави под въпрос някои връзки и приятелства. Очакват ви проблеми. Хора с амбиция без покритие ще се опитват да ви елиминират от играта. 22-23-и ще са най-силните ви и обезпечаващи дни. На 24-25-и ще се поизпотите.

Козирог

До 21-и при вас непрежението непрекъсното ще нараства като пикът на неудобствата и проблемите ще е в понеделник. Не планирайте за тогава нищо важно за бъдещето ви. От 22-и сменяте курса и подхода и започвате преустройствени дейности. На 23-и приключете, освободете се от старите ангажименти, за да може в следващите два дни да направите силните си ходове в новата посока.

Водолей

Очертва се чудесен уикенд и добро начало на новата седмица. В периода 22-24-и ще срещате повече затруднения и неразбиране, ще усетите дистанциране от страна на близки и приятели и може да разберете за изневери. Вероятни са и сърдечни проблеми. Връзките ви се клатят лишени от съдържание и доверие. В петък намирате правилната посока след много лутане и болка.

Риби

За вас 19-и има своята тъмна и светла половина. Очертават се непредвидени пътувания до понеделник, а предвидените може да се отложат или да не донесат желания резултат. За 22-23-и планирайте делови срещи, старт на нова програма и приключване на стари отношения. На 24-25-и Луната ви гледа в опозиция. Трудно ще спечелите съюзници, ще се наложат корекции в плана.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *