Седмичен хороскоп за 22-29 ноември

Овен

Навлизате в ползотворен делови период

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Нервната ви система е претоварена. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Навлизате в ползотворен делови период. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ. В личния ви живот запознанствата ще имат важна роля.

Телец

Не бъдете импулсивни

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Вашето здраве и енергичност през седмицата са завидни. В бизнеса ви може да има промени. В семейството ви настъпват мир и хармония. В интимния живот ви очакват големи изненади. Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. Ако има нещо, което да ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си.

Близнаци

Промени на работното място

Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Вие сте в ключов период относно финансовото ви състояние. В здравословен план ще бъдете добре. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещнат любовта и ако това се случи, бързо да се замислят за нещо по-сериозно. Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да приложите уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В работата ви има промени. В края на периода  ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Рак

Бъдете добри и с позитивно отношение

Помислете още веднъж какви са приоритетните ви нужди. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и ви е необходима тяхната помощ. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на седмицата. В здравословен план ще бъдете добре. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап. Това е вашият шанс да разберете какво ви липсва и от какво можете да се отървете.

Лъв

Бъдете внимателни в думите си

Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите загуби, които ви развалят настроението. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще се дистанцирате от всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. В здравословен план ще бъдете добре. За вас започва нов творчески процес. Не губете чувство за реалност.

Дева

Бъдете сдържани

Новости в края на седмицата ще променят настроението ви в позитивна посока. Ако сте сами, едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми. Гледайте по-философски на света.

Везни

Здравето ви е на първо място

Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В споровете с близките бъдете деликатни и фини. В работата ви всичко върви спокойно и монотонно, затова можете да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за вас режим. Ако се почувствате емоционално и психически натоварени, търсете уединението, но без да се затваряте в себе си.

Скорпион

Не поемайте ненужни рискове

Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В работата може да ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората. Понякога емоцията ви пречи да прозрете користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които впоследствие утежняват живота ви. 

Стрелец

Бъдете отговорни и разумни

Ако обедините усилията си и сключите делови договори през седмицата, те обещават да бъдат доста обогатяващи. Имате много поводи за вълнения. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Седмицата може да се окаже изключително спокойна за някои от представителите на зодията.

Козирог

Не подценявайте интуицията си

 Най-красивите ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.  Много вероятно е да сключите важно за работата ви споразумение. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на разногласия.

Водолей

Прекарайте време сред природата

Бъдете внимателни, когато оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Седмицата предвещава действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви и смели, защото много неща вас чакат. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще ви се отразят медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината – това ще балансира и ще успокои мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви.  

Риби

Действате под влияние на емоциите

Върху вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В личните ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *