Седмичен хороскоп за 24-30 април

Овен

Знаете какво искате

Мнозина днес и утре ще изясняват отношенията си с близки, които се опитват да ви се налагат. Настоятелно ви дават съвети и в области, които са им непознати. През седмицата нямате нужда нито от напътствия, нито от съвети или прогнози. Много добре знаете какво трябва да направите и ще го направите въпреки мнението на другите. Ще проявите цялата си артистичност и дипломация и ще получите каквото искате. Вторник е рисков ден, стойте си у дома или зад бюрото. Сряда и четвъртък са дни на скрити покровители, идват точно когато са нужни. Петък е от най-силните ви дни за месеца.

Телец

Трябва ви смелост

Днес и утре ще сте нервни и напрегнати. Ще се мъчите да свършите много неща и няма да успеете. Дано навреме да усетите, че усилията ви са напразни, и да се заемете с по-приятни неща. В понеделник ще се събудите с усещането, че се освобождавате от неприятности. Във вторник заетите с обществена дейност ще направят отлични преговори с добри резултати. В сряда избягвайте експанзивни решения и не допускайте резки промени в настроението си. В четвъртък не се опитвайте да ускорявате събития, които очаквате, а се бавят. В петък ще ви зарадват новини за бизнеса ви и за близки хора.

Близнаци

Много приятни моменти

 Не допускайте хаос около себе си и внимавайте пред кого какво говорите. Днес забравете за режими, работа и неприятности. Утре се движете сред хора и се вслушвайте в оценките им. В понеделник бъдете внимателни на работа, особено ако сте свързани с химически вещества, а следобед почистете дома си. Вторник предлага възможности за смели решения и сериозни действия. В сряда може да осъществите отдавнашно желание. В четвъртък важен разговор с човек ви дава полезна информация. В петък ще се зарадвате на пари и материална придобивка.

Рак 

Искате да избягате от напрежението

През седмицата ще опитвате всякакви хитрини и ще се стремите да се скриете по-далече от всяко натоварване и напрежение. Има опасност да предизвикате недоволството на колегите си. Утре настроението ви ще е слънчево. В понеделник не се поддавайте на увещания. Вторник е неблагоприятен за участие в преговори с непроучени партньори. В сряда някой ще се опита да ви компрометира. В четвъртък не бягайте от отговорност. Вечерта ви чака с романтични часове. В петък ще сте заредени с енергия и с желание за действие.

Лъв

Трудно се застоявате на едно място

Трябва да си осигурите солидна подкрепа, защото вашите сили само няма да са ви достатъчни. Днес мъж от обкръжението ви ще ви убеждава колко нещата не вървят и колко са съмнителни начинанията ви. Не му обръщайте внимание. Утре ще преживеете приятни часове. В понеделник ще имате сериозни разговори. Във вторник бъдете концентрирани и определете приоритетите си до края на седмицата. Сряда е подходящият ден за сключване на договори. В четвъртък не рискувайте и не прекарвайте времето си в самота. В петък избягвайте публичните прояви и местата, където се струпват много хора.

Дева 

Не избързвайте

Не бързайте, пазете спокойствие, контролирайте емоциите си и ще преминете през периода успешно. В понеделник деловото ви натоварване ще е голямо. Във вторник уреждате финансови въпроси. Денят е успешен за изпити и конкурси. В сряда е възможно да се появи неприятен делови проблем, но не се втурвайте веднага да го решавате, изчакайте до следващата седмица. В четвъртък не бързайте, друг ще се натовари и с вашата работа, намерете си занимание на бюро. Подгонете личния си интерес. В петък се подчинете на усещанията си, подредете нещата, както ви се иска.

Везни

Бягайте от рискове 

Бягайте от рискове, ще ви потопят в грижи. Тези, които са на работните си места, днес ще проведат редица срещи, свързани с планове и финанси. Утре ще е ден за истинската почивка. В понеделник обърнете внимание на настоятелна покана за пътуване в чужбина. Във вторник се постарайте да действате и да мислите многопластово. В сряда ще ви предпочетат за перспективна работа. Четвъртък с нещо ще ви накара да се върнете в миналото си. В петък романтична авантюра ще подслади живота ви.

Скорпион

Дайте воля на уменията си 

Трудностите в семейството или с любимия ще са и неочаквани, но и съпровождани от приятни моменти, които ще бъдат като компенсация. Колкото и да изглеждат нерешими и притеснителни, с повече дипломатичност ще намирате решения. Днес и утре ще се занимавате с доста лични неща. Някои от вас ще тичат по магазини, други ще работят извънредно. В понеделник ще дадете простор на организационните си умения. Вторник ще ви изправи пред финансов проблем, ще намерите решение. В сряда бъдете търпеливи и мълчаливи. В четвъртък се пазете от хора, които ви канят на маса, а в петък ще спрете лудешкия си бяг.

Стрелец

Вярвайте на интуицията си 

На мнозина ще предлагат да вземат участие в някакъв проект с пари. Отнесете се много внимателно към това предложение. Възможни са конфликти с колеги, но не бива да им придавате голямо значение. Днес и утре някои ще обсъждат с близки или с интимния си партньор пътуване в чужбина. В понеделник нещата ще се движат и ще се подреждат като че ли сами. Във вторник мнозина решават проблем, който им е тежал. В сряда не бъдете разсеяни и припрени. В четвъртък избягвайте финансови сделки. В петък се вслушайте в интуицията си и ще предотвратите нещо неприятно.

Козирог

 Работите повече с ума си

През тези дни ще се натъкнете на неприятни неща в личния си живот. Ситуацията няма да е от леките. Днес си струва да се организира среща с приятни хора. Утре всичко, което ви се случва, ще е подчинено на психическото ви състояние. В понеделник ще проведете сериозен разговор. Вторник ще ви зарадва с много силно покровителство. Ако се налага да се прави ремонт, започнете го в сряда. В четвъртък бъдете гъвкави с финансовите си средства. Заради важна бизнес сделка някои ще си прекратят почивката. В петък ще пристигнат хора, които каните отдавна, и ще ви направят щастливи.

Водолей

Дните налагат внимание 

Не допускайте конфликти или сложни отношения на работното си място. Днес и утре се постарайте да почивате, не се натоварвайте физически. В понеделник ще се мъчите, но няма да разрешите проблем с имот. Разделете се тихо с нелоялна личност. Във вторник не приемайте съветите, които получавате. Не вземайте кредити и заеми и не давайте пари назаем. В сряда ще се справите с нещо, което ви тормози. Не бързайте обаче да празнувате победата си. В четвъртък ви идва вдъхновение и намирате начин да се внедрите в среда, към която отдавна се стремите. В петък се подгответе за гости.

Риби

Не поемайте допълнителни ангажименти

 Не позволявайте да злоупотребяват с вас, но и огорчени от нещо, не се дистанцирайте нито във фамилията си, нито на работното си място. Тези, които се връщат от отпуска, ще навлязат бавно в деловото си русло. Днес и утре е наложително да установите ред около себе си. В понеделник не споделяйте нищо около работата си. Във вторник и сряда не поемайте ангажименти, колкото и да ви молят. В четвъртък потиснете емоциите си, ако искате да вземете правилни решения. Налага се бърза проверка на документи. В петък ще се наложи преоценка на силна делова връзка.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *