Седмичен хороскоп за 3-9 май

Oвен

През тази седмица не се съмнявайте в целите си, в противен случай ще бъде трудно да ги постигнете. Анализирайте грешките си и продължете напред. В личния живот са възможни разочарования и интриги. Премислете добре ситуацията  – какво може да спечелите, но и какво може да загубите. Най-важното е да не губите вяра в себе си. През почивните дни направете така, че да обърнете достатъчно внимание на близките си. Избягвайте всячески изясняване на отношенията и стопирайте опити да бъдете въвлечени в конфликти. 

Телец

Настъпва благоприятна седмица за представителите на вашия знак. Сега ще може да възстановите формата си и вътрешната хармония. В сряда не се страхувайте от изненади – дори да се случи нещо непланирано, всичко ще завърши добре за вас. В четвъртък и петък не се колебайте да използвате шанса си, за да изпъкнете в професионален план. В почивните дни очаквайте промяна в плановете. Няма да е лесно да се осъществят желанията на всички роднини.  

Близнаци

Това е седмица, в която няма да скучаете. Още в началото на периода ще се окажете в центъра на ярки и интересни събития, които вероятно ще запомните за цял живот. Успехът в професионалната сфера ще ви донесе печалба и чувство за стабилност. Обстоятелствата ще са във ваша полза. Дори без много усилия от ваша страна ще постигнете заветните цели, че и повече. В личен план също ви очаква сбъдване на важни желания. През почивните дни ще се наслаждавате на романтика, любов, нежни признания. Някои от вас ще получат и предложение за брак.

Рак

Това е седмица, в която да сте по-предпазливи. Това се отнася най-вече до всичко, свързано с нова информация и познанства. Вторник е подходящ ден за обмисляне на новаторски идеи, въпреки че ще се изисква поверителност и това може да затрудни действията ви. В четвъртък очаквайте неканени гости. Все пак се опитайте да бъдете възпитани и сърдечни. В петък не е добре да вземате прибързани решения. Също така не е желателно да променяте драстично нещо от всекидневието си. Почивните дни посветете на любимите си хора.

Лъв

През тази седмица ще можете да постигнете безпрецедентен успех в професионалната ви област. Но това е възможно, само ако контролирате добре емоциите си. Не забравяйте, че простите решения ще бъдат по-ефективни и дълготрайни от всякакви сложни комбинации. В края на седмица е добре да отметнете всички, натрупали се забравени задачи. През почивните дни се опитайте да се отървете от лошите мисли, негативните мнения за хора и ситуации. Сега е време да сте по-мили и търпеливи. Време е да помислите за кратка почивка.

Дева

Тази седмица е много важна за вашето професионално развитие. Показаните умения ще ви издигнат към мечтаните цели. Желанието и готовността ви да споделите натрупания професионален опит ще повиши доверието във вас. В средата на седмицата се увеличава рискът да не разберете проблемите и да вземете прибързано решение. В събота една малка грешка може да причини куп неприятни последици. В неделя ще имате възможност да повишите авторитета си, без да полагате специални усилия.

Везни

Тази седмица ще бъде натоварена за вас, но и много интересна. Сега ще се реализира дългоочаквано пътуване с любим човек или с приятели. В средата на периода ви очаква сбъдването на стари желания и планове. Ще имате възможността да участвате в разнообразни събития, може да имате само един проблем – как да съчетаете всичките си задължения. В края на седмицата е препоръчително да смекчите амбициите си. През почивните дни не се колебайте да се включите в благотворителна акция.

Скорпион

Тази седмица ще имате много незаменими възможности да повишите сериозно доходите си. Това ще стане, благодарение на усилията да спечелите доверието на важни хора в професионалната област, в която се развивате. В личния си живот не се колебайте прекалено време – вслушайте се в сърцето си, то знае всички отговори. Доверието към любимия човек е пътят към хармоничната връзка.

Стрелец

Тази седмица може да бъде много ползотворна, но само ако сте готови да утвърдите полезните си навици и да се разделите със старите. Във вторник не си създавайте излишни проблеми, като се стремите да държите всичко под строг контрол. В сряда и четвъртък ще научите важна информация, която ще ви помогне да изберете правилните стъпки в служебно отношение. В петък очаквайте появата на човек от далечното минало. Бъдете предпазливи. Почивните дни прекарайте сами, само ако имате крещяща нужда от това. 

Козирог

Това е седмица,  в която с нови сили ще се устремите към изкачване на нов връх в кариерата ви. Нещата ще се развиват във ваша полза  и късметът ще е на ваша страна, за това може да си позволите и някои по-рисковани действия. Сряда е добър ден за представяне на идеите ви. В сряда можете да направите почти всичко, което сте планирали и дори малко повече. Не можете обаче да работите през цялото време, не забравяйте, че активната почивка е чудесен начин за натрупване на сила и концентрация върху бъдещи постижения.

Водолей

През тази седмица е много важно да не предприемате прибързани стъпки. Във вторник от вас ще се изисква отговор на важен въпрос. Ако не сте сигурни, поискайте отсрочка.  В сряда ви предстои интересна среща с нов човек. Не забравяйте, че хората се променят и понякога се случва така, че вчерашният съперник се превръща в партньор и приятел. В четвъртък дипломацията и способността да общувате с колегите ви обещават да ви донесат благоволението на началниците ви. През почивните дни си струва да се отдалечите от дома и да прекарате времето на нови места.

Риби

Предстоящата седмица обещава постигането на страхотни резултати в най-различни области от живота ви. Просто не проявявайте прекомерна скромност. Съмнението във възможностите ви ще бъде най-големият ви враг. Четвъртък е ден, в който вашите усилия може да променят живота ви. Поемете риска да започнете нов бизнес в сряда, дори ако не сте сигурни в успеха на вашите идеи. Струва си да споделите плановете си с колеги и близки хора, вашите действия ще срещнат одобрение и разбиране. В неделя безмилостно се отървете от старото и ненужното. Поемете към новото.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *