Седмичен хороскоп за 30 декември – 5 януари

Изтичат последните дни от 2019-а година и с нетърпение очакваме да разберем каква ще бъде новата година. Поглеждаме и към седмичната прогноза на астролог Петя Георгиева, за да прочетем какво ни вещаят звездите в края на годината.

Овен

Ще мине неусетно тази седмица. Професионалните ви планове през първия ден може да са доста амбициозни, но ароматът на празник, който витае във въздуха набързо ще ги поохлади.

Въздържайте се от важни решения и резки промени в петък. Ще се окажат плод на илюзии и съответно неправилни.В почивните дни се отдайте на заслужена почивка, за да възстановите „работното си настроение“. Започнете годината с „летящ“ старт.

Телец

Сега е моментът да оставите всичко, което ви пречи в старата година. Забравете комплексите, освободете се от вредните навици, прекратете отношенията, които отдавна са изчерпали съдържанието си.

Погрижете се за себе си. Посрещнете Новата година с нов имидж. Променете прическата или аксесоарите.Още в първите работни дни на 2020 г. ще се запознаете с нови хора. Първоначалните ви впечатления от тях ще са окуражаващи и няма да ви подведат.

Близнаци

В началото на седмицата човек от обичайното ви обкръжение ще направи нещо, което ще ви накара да промените отношението си към въпросната личност. Не се знае дали ще е в положителна или в отрицателна посока, но при всички случаи нещата вече няма да са такива, каквито са били.

Ако предвиждате да посрещнете Новата година извън дома или в различна обстановка, то съобразявайте се с капризите на времето, за да не навредите на здравословното си състояние.

Работните дни ще са отегчителни, а през почивните в края на седмицата е възможно да ви посетят гости от далече.

Рак

Очаквайки Новата година сте с прекрасно настроение. Точно то ви прави привлекателни за околните, които няма да пестят комплиментите си по ваш адрес.

Не е изключено точно в последните дни на старата година да получите непредвидени финансови постъпления, с които ще можете да си осигурите едно още по-разкошно посрещане на Новата.

В края на седмицата внимавайте къде стъпвате или ако се налага да работите с електрически и механични инструменти. Съществуват предпоставки за нараняване.

Лъв

Обличайте се подходящо за външните температури поред прогнозата за времето. Избягвайте контактите с видимо болни хора или, ако няма как да го направите, носете маска. Имунната ви система е леко нестабилна, няма да е приятно да посрещнете Новата година на легло и с висока температура.

Не прекалявайте и с официалните тоалети в празничната вечер. Простудата е не по-малко досадна от вирусната инфекция.

Подаръците ще са изненадващи и заредени с много смях и добро настроение. В първите работни дни на годината не се престаравайте.

Дева

Всеки ден от седмицата ще е оцветен в собствения си цвят. Първите ще са оцветени в цвета на скоростта и бързането.

Празничният ще е оцветен в цвета на приятелството, веселието и шумната компания.

Последните два делнични ще са оцветени в цвета на помощта и доброто между хората, а почивните – в цветовете на природата и звездното небе. Наслаждавайте се.

Везни

Нещата ще се случват така, както ги подредите, още повече че имате ясна представа какво точно искате. И дано на никой не му хрумне да ви пречи, защото със сигурност ще си изпати.

Широко ще отворите вратите си за Новата година, а тя ще нахлуе в дома ви с много смях, музика, веселие и изненади.

През следващите дни ще се наложи да се потрудите, но за щастие, никой няма да очаква от вас да свършите всичката работа за до края на годината. Като за начало, няма да е нужно да доказвате на какво сте способни.

Скорпион

Точно преди празничната нощ може да ви хрумне, че сте забравили да подготвите подарък за някого, че сте пропуснали в списъка личност, на която държите. Опитайте се да не излизате извън рамките на лимита, който предварително сте си определили за празника. Истинската цена на подаръка не е в сумата, която ще заплатите за него, а в отношението, което влагате.

Не прекалявайте с алкохола в празничната нощ, особено ако сте на открито. Ще притъпи усещането ви за външните температури и може да се разболеете от непредпазливост.

Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате през втората половина от седмицата. Проверявайте старателно автомобила си. Съществуват предпоставки за авария.

Стрелец

Не обсъждайте плановете си за следващата година. Дори никой да не ви попречи за реализацията им в някаква степен ще загубите самоувереността си.

Избягвайте контактите с непознати в новогодишната нощ, което няма да е много лесно, ако сте навън, сред хора. Бъдете предпазливи, опит за кражба може да помрачи радостта ви от празника.

В края на седмицата контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора, които ще предложат не просто помощ, а дългосрочно сътрудничество.

Козирог

В дните преди настъпването на Новата година не са изключени изненадващи тревоги, свързани с любовните отношения. Бъдете откровени, опитайте се да разберете причините. Ще се окаже глупаво недоразумение, което ще ликвидирате и ще си осигурите една приказна празнична нощ.

Ако има възможност в края на седмицата да си организирате излет в планината или кратко пътешествие към място, където никога не сте били, то направете го. Ще е един прекрасен и интересен старт към следващите новости в живота ви.

Водолей

Недовършените идеи със сигурност се броят на пръстите на едната ви ръка. Вярно, че остават само два дни до настъпването на Новата година, но за хора с въображение като вашето не е никакъв проблем да се опитате да стигнете до финала. Ако успеете, ще има с какво да се похвалите. Ако не успеете ще сте мотивирани да се стараете повече през следващата година.

Не е желателно да преяждате в празничната нощ, но ако все пак го направите, то използвайте следващите няколко дни (особено почивните) за „борба с натрупаните калории“.

Риби

Посетете или се обадете в последните дни на старата година на хората, за които все не ви оставаше време. Ако са ваши по-възрастни роднини, то намерете добра дума, с която да ги окуражите.

Не оставайте сами в празничната нощ. Където и да ви поканят, приемете и се отбийте макар и за час. Усмивките на приятелите ще ви тонизират и заредят с оптимизъм.

Въздържайте се от инициатива през първите работни дни на Новата година. Ще разполагате с достатъчно време, за да изненадате околните с хрумванията си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *