Седмичен хороскоп за 31 октомври – 6 ноември

Вижте какво вещаят за Вас звездите за следващата седмица, за да вземете най-правилните решения в следващите дни.

Овен 21 март – 20 април

31-и е критичен и рисков ден, останете си у дома. Пълнолунието ще разрови миналото, ще скара много хора за имоти и наследства, ще увеличи дистанциите и ще доведе до неочаквани раздели или сближавания. 1-ви дава възможности за печалба, но само на добре информираните. Запазете добрия тон, независимо агресията и провокациите, които ще срещате по пътя си. На 2-ри чакайте благоприятни новини, действайте активно. . В този ден с лекота придобиваме една особена вътрешна свобода, която ще помогне да прекрачим преградите. 3-ти ограничава контактите, срещате неодобрение, една врата се затваря. На 4-ти не подписвайте нови договори и не се обвързвайте. Това е ден на мрежата, един ще влезе в ролята на паяка, друг на мухата. На 5-ти отделяте приятелите от враговете. Сънищата от тази сутрин са пророчески. Може би и те ще помогнат да отхвърлите съмненията, да решите в каква посока ще поемете, с кого ще се обвържете и как ще продължите напред. На 6-ти оставате миналото зад гърба си. Действайте активно, за да не ви изпреварят в битката за власт, пари и придобивки.

Телец 21 април – 21 май

Съботният ден има особено тежко излъчване. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Слънцето. Жилим се наред, губим чувство за мярка и ориентация. На 1-ви денят се свързва с човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не бързайте с обвиненията, независимо кой и в каква посока е прегрешил. На 2-ри чакайте важно обаждане до обед. Може да ви предложат чудесна оферта за работа или взаимно изгодна сделка. Ще има за какво да почерпите. 3-ти е ден на двуликия Янус. Едно се говори, друго се подразбира, а трето се прави. Ще срещате ледени сърца и ще чувате объркващи сигнали. На 4-ти не се обвързвайте с нови договори. Ако се опитвате да мамите, ще срещнете по-големи измамници от вас и може да загубите пари и престиж. На 5-ти и 6-ти са най- добрите дни в този месец за сватби и годежи. Преградите са лесно преодолими, проблемите се оказват решими, а връзките са неустоими. 6-ти е ден на революционни промени, ще си проличат родените да побеждават. Работете принципно и защитавайте правдиви каузи. Животът продължава с пълна пара. Търсете си мястото.

Близнаци 22 май – 21 юни

Пълнолунието в златния Телец изостря апетитите за печалби и пари. Не очаквайте да ви направят отстъпки. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. 1-ви идва с желание за компромиси. Не си позволявайте крясъци и скандали. Една усмивка и мил жест ще стопят ледовете. На 2-ри може да очаквате важна вест. Луната навлиза в Близнаци и сключва брилянтен аспект с Венера. Всяко прекаляване ще предизвика проблеми и ще обърне и най-добрата ситуация срещу вас. И в любовта ще се похвалите с напредък на 3-ти. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди мисли, мнения и предписания. На 4-ти не се изказвайте неподготвени, лесно се влиза в капани. Ден на мрежата. Всичко, което ви казват може да се окаже лъжа. На всяка крачка ще срещате измами и желание да ви вкарат в източващи ресурсите и силите ви програми. На 5-ти и 6-ти сключвате изгодни договори. Ако решите да действате в много посоки, ще изгубите инициативата и нищо няма да ви се получи. Концентрирайте се над най-важното.

Рак 22 юни – 21 юли

Контролирайте апетитите и спазвайте диета на всички нива в съботния ден. Може да избухнат скандали по незначителни поводи. Напрежението в семейството нараства. 1-ви дава предимство на балансираното поведение. Хармоничен и ведър ден. Вървите към помирение и дано нещо не се случи в последния момент. Ориентирайте се към почистване на дома и офиса. На 2-ри чакайте важна вест. Отпуснете се, намерете повод да се повеселите в рамките на допустимото. 3-ти показва другата страна на медала. Не бързайте, постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора. На 4-ти ограничете контактите. Неблагоприятен ден за сключване на нови договори. Не се обвързвайте и не играйте хазартно. 5-ти и 6-ти са дни на тежък избор. Родените в първата декада ще имат проблеми в чувствата, които ще ги разконцентрират и ще им пречат на работата. На 6-ти денят ви носи изцеление, след взимане на едно дълго отлагано решение. Ден на лични рекорди. Разбирате какво можете и на какво сте способни. Дайте си сметка и какво вече не можете.

Лъв 22 юли – 22 август

За вас се очертава тежък и рисков уикенд. Ограничете контактите, по възможност не пътувайте и не рискувайте във финансов план. Пълнолунието в Телец опасно засяга деловите ви отношения. Ще срещате силен отпор и колективен натиск. На 1-ви природата се стреми към хармония и баланс, но за вас ще е трудно да балансирате между претенциите и желанията на близки и приятели. На 2-ри очаквайте важни покани и предложения. Не бързайте нито да отказвате, нито да започвате веднага със съвместните инициативи. Предстоят два дни, в които реката на вашите възможности е доста мътна. Съветът е до 4-и да уточнявате позиции и да правите консултации. От 3-ти Меркурий тръгва в директна посока, бизнесът застава на старт с нови инициативи. На 4-и работете самостоятелно, не се включвайте в общи дела. На 5-ти и 6-ти печелите и постигате важни цели. 5-ти ще срещне тези, които имат и предлагат с тези, които отдавна търсят или се нуждаят от същото. 6-ти е ден за пътуване и огледи на място, за сделки с имоти и недвижима собственост.

Дева 23 август – 22 септември

На 31-ви печелите от кавгата между други двама. Вашето не се губи независимо кой ще спечели битката. Избягвайте всякакви скандали и разправии. 1-ви носи спокойствие и релакс. Проведете прочистваща диета. Днес ще постигнете всичко „со кротце и со благо”. Постарайте се да намерите общ език с всички, с които влизате в контакт. На 2-ри важното свършете възможно най-рано. Следобед родените в първата декада губят контрол и правят нарушения, за които ще се плаща. Чакат ви два тежки и рискови дни. Увеличете самоконтрола. 3-и е ден на кривите огледала. Сблъсквате се с реалностите, които до момента не сте забелязвали или сте се старали да избягвате. На 4-ти лесно ще се оплетете в мрежите на хитри мошеници. Съветът е да не правите поръчки, да не играете в казиното и да не се обвързвате с договори и обещания. На 5-ти чакайте две награди, едната заслужена с труд, а другата с любов. Днес сънищата ви може да се сбъднат. 6-ти е ден за предприемаческа дейност и пътуване, но с наземен транспорт. Гонете си интереса, търсете начин да влезете в нова среда и да направете нужните огледи и посещения.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 31-ви от битките на големите и силните страдат малките и безпомощните. Превъзбудата и непремерената амбиция може да ви изиграят лош номер. В неделя ситуацията се успокоява и с всеки може да намерите общ език. Започнете цикъл физически упражнения, водещи към хармония. Заемете се с почистване на дома. От 2-ри с навлизането на Луната в Близнаци навлизате в стабилизиращ период. Чакайте предложения, които ще помогнат да се внедрите на преспективна позиция. На 3-ти вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока. Отпушват се стопирани сделки и преговори. Ще извлечете полза от сближаването с един и дистанцирането от друг. На 4-ти родените в третата декада ще успеят да омаят околните и да извлекат ползи от всичко, което се случва или предлага на масата на преговорите. На 5-ти – 6-ти може да подпишете изгодни договори. Не позволявайте да ви отклоняват от целта независимо с какви намерения. Внимавайте, не отивайте в крайности и запазете силите си за ситуациите, които не може да избегнете. Щадете се, в момента здравето ви е нестабилно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежък уикенд. Пълнолунието противопоставя Луна и Уран от Телец на Слънцето от Скорпион. Очертават се пикове в емоционалното състояние, които ще ви вкарат в рискове. В събота проблемите никнат като гъби, особено за родените в първата декада. На 1-ви се търси примирието, но само временно въглените се посипват с пепел. Ако не уточните болните въпроси, още утре проблемите и разправиите ще се възобновят. На 2-и ситуацията се успокоява. Ще ви търсят с предложения, ще ви правят отстъпки и ще ви предлагат изгодни оферти. Не прибързвайте с решенията си. От 3-ти бизнесът потръгва, но само с проверени в годините хора. В този ден всеки ще получи това, което е заслужил и за което се е постарал. На 4-ти са заложени капани в социалните мрежи и в деловите връзки. За всеки ще се намери компромат, който да му вгорчи живота. На 5-ти и 6-ти ще постигнете максималното и ще спечелите. Съветът е да свършите поне едно нещо качествено, а не да се захващате с много неща едновременно. 6-ти е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Уговорете си срещи, рекламирайте се, сключете нови договори.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

31-ви е отбелязан като денят на крокодила. Отношенията ни са като между хищник и жертва. Не влизайте в обвързващи програми, внимавайте в играта на чувствата и не бъдете прекалено доверчиви. На 1-ви ситуацията се успокоява, но горчивината от казаното и направеното остава. На 2-ри важното свършете сутринта. След това до 5-и ще сте податливи на илюзии и страсти и може да влезете в противоречие с екипа, в който работите. На 3-ти планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва в директна посока и постепенно отпушва затегнатите мерки, давайки възможност на бизнеса да си отдъхне и да направи крачка напред. На 4-ти внимавайте в контактите, поръчките, уговорките и срещите, за да не останете излъгани и да загубите пари, престиж и влияние. Най-неблагоприятният ден в месеца за годежи, за сключване на договори и брак. 5-ти и 6-ти дават шанс за печалби, правите важна крачка напред. Ако ясно виждате и преследвате целите си, може и да ги постигнете. Въоръжете се с вяра и търпение. 6-ти е ден за търговия на едро, за предприемаческа дейност и за поемане на рискове в бизнеса.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 31-ви, когато двама се карат, печелите вие. Сменят се ролите, вече вие определяте правилата не само на работното място, но и у дома. В неделя успявате да разрешите важен въпрос и да получите нещо дължимо. Уредете стари сметки. Не си разваляйте настроението по незначителни поводи. 2-ри идва с възможност за подновяване на делови и партньорски връзки. Този ден освобождава залп от неконтролируеми енергии. Старайте се да овладявате импулсите и желанията. От 3-ти тръгващият директно Меркурий възражда бизнеса. Намръщени ли сте и времето ще се смръщи. В такъв ден не може да претендираш много. 4-ти е ден на фатално привличане. Който умело си оплете кошницата, ще може и да я напълни. 5-ти и 6-ти са тежки и рискови. Всичко ще става по трудния начин. Ще се налага да преодолявате прегради, да водите тежки разговори с некомпетентни и нерешителни хора и да губите време в чакане по опашки. На 6-ти ще трябва да правите повече компромиси, а ще получите минимални екстри. Ден на доброволната жертва в името на близките и децата.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете внимателни и не поемайте излишни рискове през уикенда. Ще се охарчите и може да изпаднете в кризисни ситуации. Родените около 1 февруари ще изживеят мъчителни моменти в съботния ден. На 1-ви се очертават неприятни разговори и разправии за пари. Тенденцията е към скандали и конфликти, които ще ви вдигат кръвното и ще ви разболяват. На 2-ри чакайте предложения. Изискването е да не губите реалната представа, да не се радвате, но и да не страдате прекалено. На 3-ти разбирате кой какво крои зад маската на фалшивата добронамереност. Време е за инвентаризация в работата и в личните дела. Сложете край на двойнствените игри и отношения. На 4-ти не приемайте покани и оферти, не рискувайте с големи покупки и вложения. На 5-ти постигате важна цел. Давате си сметка кой е причината за проблемите ви и как да преодолеете преградите по пътя. На 6-ти сключвате първите успешни договори за месеца. Ден за революционни преустройства, за преместване и изнасяне на дейности и производства на по-спокойно и защитено място.

Риби 20 февруари – 20 март

31-ви е ден на ненаситните апетити за пари, любов и придобивки. Играещите на дребно се блъскат с лакти и си провалят един на друг делата, а играещите на едро правят удар, с който си подсигуряват бъдещето. 1-ви идва с желание за примирие. Ден на взаимни отстъпки и компромиси в името на любовта и спокойствието. От 2-ри навлизате в слаб тридневен период, в който Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Близнаците. Двойнствените връзки ще се разкрият. Може да бъдете въвлечени в скандали и проблеми. На 3-ти ще получавате преки или завоалирани откази. Днес разбирате кой и доколко държи на вас. На 4-ти няма честност в отношенията. Ще ви предлагат стоки с изтекъл срок на годност или такива, които се нуждаят от допълнителни части и ремонти. На 5-ти навлизате в силен тридневен период. Ден на орела, който е набелязал целта и жертвата и вече се спуска. 6-ти е благоприятен за преминаване на нова работа и за подписване на нови трудови договори. Ще получите изгодни оферти, ако еднолично представлявате работата и фирмата си. Ден на изцеление. Намирате правилното лечение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *