HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Седмичен хороскоп на Алена за 11-17 март: Много важно за Телец и Риби

Овен
През дадения период на небето ще продължи да съществува напрегнатата астрологична конфигурация – в нея участва Марс, Вашата планета управител. Ето защо не прекалявайте с нищо и се опитайте да контролирате действията си, без да се влияете от емоциите си. Все така следва да внимавате и да не се въвличате в конфликти.

Телец
През идните дни има рискове по отношение на интимния ви партньор и на здравословното ви състояние, тъй като напрегнатата планетна конфигурация все още не е отминала и засяга най-вече тези сфери от живота ви. Стремете се да сте спокойни и се владейте, не реагирайте рязко и импулсивно, не се поддавайте на емоции.

Близнаци
Планетната конфигурация ще продължи да бъде все така динамична и през настоящата седмица, но лека-полека към края й напрежението ще започне да отшумява. Възможно е да изпитвате нервно безпокойство. Внимавайте да не се претоварите поради прекалената си умствена активност. През периода ще бъдете силно интуитивни.

Рак
До средата на дадения период е възможно да се повишат нивата на стрес и на нервно безпокойство – планетната конфигурация от миналата седмица продължава да е с напрегнат характер. Пазете се от травми, не се въвличайте в опасни ситуации. Най-важното за вас като воден знак, управляван от Луната, е да се опитате да се заредите със спокойствие и да не отразявате негативизма около себе си.

Лъв
Най-рискови за вас през идните дни ще бъдат ситуациите в професионален план – внимавайте да не се въвличате в конфликти. Може положението да се влоши, ако възникнат непредвидени обстоятелства, а вашите реакции са буйни и импулсивни, оставите ли се да ви водят емоциите. Все още планетната конфигурация е напрегната и ще бъде добре тези от вас, които имат здравословни проблеми, да им обърнат необходимото внимание.

Дева
За вас периодът е с голяма активност, що се отнася до партньорските взаимоотношения, които поддържате. Напрегнатата планетна конфигурация в момента обаче показва, че е добре да сте особено внимателни по отношение на пътуванията, на работата с жора от чужбина и на ученето – възможно е да попаднете в кризисна ситуация, да възникнат непредвидени обстоятелства или пък конфликти с чужденци.

Везни
Здравето и бизнесът ви, както и отношенията с човека до вас, биха могли да донесат голямо напрежение и стрес през идните дни – не поемайте никакви рискове в тези сфери. Внезапно възникнали ситуации, в който действате импулсивно и се влияете от емоциите си, може да ви разклатят и да претърпите загуби – ето защо е необходимо да се владеете.

Скорпион
Напрегнатата небесна конфигурация, в която участва една от вашите управляващи планети, продължава да е актуална. Най-внимателни следва да бъдете в здравословно отношение, не се претоварвайте и се стремете да сте спокойни. Ако не контролирате поведението си и реагирате импулсивно, възможни са конфликти с колеги.

Стрелец
При вас напрегнатата планетна конфигурация от миналата седмица, продължава и през тази, засяга най-вече теми, свързани с приятелите, любимите хора, спорта и творчеството. Внимавайте! В тези сфери е възможно да попаднете в неблагоприятни ситуации. Бъдете бдителни и не позволявайте на хора или обстоятелства да нарушават вашия вътрешен мир.

Козирог
През идните дни най-внимателни бъдете по отношение на кратките пътувания, срещите и контактите, които имате или създавате – поради все още напрегнатата небесна конфигурация от миналата седмица именно в тези сфери е възможно да възникнат конфликти, неочаквани обрати и кризисни ситуации. Ако ще водите преговори или имате намерение да подписвате договори, най-добре изчакайте малко.

Водолей
Не е препоръчително да поемате никакви финансови рискове или такива, свързани с бизнеса ви – вашата планета управител участва във все още динамичната конфигурация, установила се на небето през миналата седмица. Не е време да давате или да взимате пари назаем, да работите с банки и да проявявате хазартно поведение – постарайте се да се владеете максимално и преценявайте нещата трезво.

Риби
Въпреки напрегнатата планетна конфигурация в момента, вие ще преминете най-леко от всички зодии през този период. Силни личности сте – ако внимавате и се наблюдавате повече, бихте могли да променяте ситуациите по начин, който да ви бъде от полза. Слушайте интуицията си и реагирайте меко и с разбиране на това, което се случва, но не позволявайте да става за ваша сметка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *