HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Седмичен хороскоп на Алена! Идват кошмарни дни за тези зодии…

Овен

Ще обръщате повече внимание на изградените от вас партньорства, но без да се държите твърде емоционално и да драматизирате нещата, а да споделяте спокойно. Може и да разгърнете личностните си качества, да ги надграждате и да ги променяте.

Добро време за учене, за активна комуникация, за покупки и търговска дейност.

 

Телец

Заложете на активната комуникация, на кратките пътувания, на срещите и на разговорите с близки и познати. Внимавайте да не възникват конфликти – както в личните ви отношения, така и на работното ви място. Седмицата все още не е особено подходяща за инициативи.

 

Близнаци

Идната седмица е подходяща да стабилизирате и да укрепите това, което вече сте постигнали. Може да сте по‐малко инициативни, но ще имате възможност да изпипвате нещата, да ги развивате и да ги довеждате докрай. Важно е да намерите време за уединение и да оставате насаме със себе си, за да се зареждате.

Рак

През идната седмица ще бъде добре, ако обърнете по‐ голямо внимание на грижите за здравето. За вас като воден знак е изключително важно да постигнете спокойствие и баланс – емоциите ви може да имат позитивно или негативно отражение на физическо ниво. Затова се грижете най‐вече за вътрешния си мир и не го разклащайте.

Лъв

През периода е възможно да предприемете пътуване в чужбина или да се занимавате с обучение. Каквото и да се случи, стремете се да обогатявате и надграждате знанията си, като си извличате поуки от ситуациите, в които попадате. В професионално отношение ще се радвате на разбирателство с околните, въпреки че в тази сфера от живота ви е възможно да се случат промени.

Дева

През идните дни за вас са препоръчителни изявите в професионален план – ще блеснете с положителните си качества и ще успеете да го постигнете с лекота. Ще ви върви по вода. Периодът е добър още за пътувания и за контакти или работа с хора от чужбина. Времето е подходящо да се занимавате с обучение, да посещавате лекции, семинари и всякакви инициативи, които са ви интересни.

Везни

Все още актуалната тема за вас ще бъде свързана с партньорските взаимоотношения, в които участвате – внимавайте в тях да не възникнат конфликти. Напълно възможно е да проявявате склонност да драматизирате или да сте силно емоционални. Демонстрирайте умението си да поддържате хармония и баланс.

Скорпион

За вас продължава периодът на промени и трансформации – възползвайте се от това, освободете се от всичко, което не служи на вашето развитие и не ви носи радост в живота. През идната седмица внимавайте да не се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си отношения.

Стрелец

Възможно е човекът до вас да проявява по‐висока инициативност в партньорските ви взаимоотношения – позволете му го. Стремете се да общувате, бъдете гъвкави и адаптивни. За тези от вас, които се занимават с изкуство или с творческа дейност, започва успешен и положителен период.

Козирог

Има вероятност в дома ви да се случат промени. За вас всичко това ще бъде с положителен знак, така че отваряйте място за нови преживявания и ситуации. Ще намирате време да оставате насаме със себе си, да си правите равносметка, да обръщате поглед назад към миналото, да търсите и откривате нови пътища.

Водолей

През дадения период ще имате потенциала да постигнете вътрешен мир и хармония със себе си. Добра идея е да си направите равносметка, да осмислите всичко отминало, да подредите ценностите, представите и приоритетите си. Ще вземете и някои решения по отношение на дома си.

Риби

Идва период, през който пред вас ще се открият добри перспективи във финансовата област и в бизнеса. В дома си обаче би било добре да внимавате, за да не попаднете в конфликтни ситуации – насочете енергията си в полезни съвместни дела с хората, с които живеете. Вслушвайте се и в интуицията си – тя най‐добре ще ви насочва към верните решения.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *