Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
В началото на ноември вероятността от конфликти е значително повишена. Ако не искате да направите беля, ще трябва да внимавате какво говорите и да не действате необмислено. Във ваша полза ще е да не влизате в спорове за дребни неща и да избягвате да се разправяте с непознати, които са ви подразнили. В същото време обаче астрологичните влияния ще ви помогнат да овладявате кризите.

Телец
Седмицата ще бъде изпълнена с повече предизвикателства. Ще е почти невъзможно да се преборите с тях, ако сте свикнали да криете истинските си чувства. Ако все пак се опитате да останете кротки, а вътре във вас бушува буря, тогава привидното спокойствие може да бъде за сметка на емоционалното ви здраве. Ето защо ще се осмелите да изразите онова, което изпитвате.

Близнаци
Идната седмица ще е благоприятна за тези от вас, които искат да заздравят отношенията си с някого и да работят в името на хармонията, особено ако става дума за интимна връзка. Ключовата дума ще е „работа“ – без да полагате усилия, нищо няма да се получи. Ако сте готови да признаете, че вие също носите отговорност за настоящото положение, и обсъдите това с другия човек, има голям шанс да постигнете напредък.

Рак
За вас тази седмица ще е изпълнена с големи предизвикателства, защото ще трябва да катализирате някаква промяна, ако искате дадена ситуация в личния или служебния ви живот да се развие в положителна посока. Промяната ще се случи по-лесно, ако вие я задействате. За много от вас предизвикателството ще бъде точно в това – да приемете, че трябва да изтърпите известен душевен дискомфорт.

Лъв
В началото на седмицата ще сте заети основно със себе си и със собствените си дела. Едва ли ще имате кой знае какво желание да се занимавате с чуждите грижи и проблеми. Понеделник е подходящ ден да направите нещо за себе си – например да спортувате или да се погрижите за външния си вид. При общуването си с другите също ще се водите предимно от собствените си желания и амбиции.

Дева
Пред вас ще се открие възможност да се съсредоточите върху себе си и да обърнете поглед навътре към душевните си преживявания. Ако усетите, че изпитвате потребност да намалите работата и да почивате по-дълго, последвайте тези свои желания. Вероятно ще имате нужда от спокойствие, за да осмислите някои събития от последните дни и седмици.

Везни

Идната седмица ще е доста благоприятна за вас – през повечето време ще бъдете в добро настроение. Може да получите и някакъв подарък от съдбата – нещо материално, нечия подкрепа или благоразположение на влиятелен човек. Най-хубавото е, че през следващите дни лесно ще поддържате хармония и разбирателство във важните за вас взаимоотношения.

Скорпион

Ако сте решили да сложите край на нещо или да осъществите преход към новото, сега е моментът да го направите. Имайте предвид, че не е задължително да скъсате с човек, с работа или да се разделите с нещо материално. Възможно е астрологичните влияния да ви подтикнат да скъсате с нещо, което е част от вас, но вече не ви е нужно или просто ви пречи да сте щастливи.

Стрелец

Темите за любовта и взаимоотношенията ще ви занимават много активно точно сега, в първите студени есенни дни. Добрата новина е, че събитията ще се случват по посока на изясняване. Не подхождайте лекомислено и не отхвърляйте с лека ръка хора, с които сте изградили трайни връзки – по-добре говорете за проблемите и потърсете начин да ги разрешите.

Козирог

Най-важното за вас сега е да проявите желание да намерите решение на проблеми, които ви терзаят отдавна, да спечелите на своя страна точните хора. Има обаче и трудна част – това е необходимостта да надскочите себе си, да направите нещо неприсъщо за вас, да излезете извън собствените си принципи и убеждания.

Водолей

Идната седмица ще е успешна за вас, защото ще сте особено креативни в работата и ще подхождате нестандартно в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите. Ако през изминалите дни нещо ви е тревожило и е трябвало да избирате между всичко или нищо, няма да е чудно, ако установите, че има друг вариант, който преди ви е убягвал.

Риби

Астрологичните влияния ви дават възможност да постигнете бърз напредък в дните между 2 и 5 ноември. Условие за това е да преодолеете склонността да се носите по течението, да се активизирате и да работите здраво. Вдъхновение ще имате, но точно през периода, ако искате да реализирате плановете си, ще трябва да проявите и по-висока инициативност. Понеделник е чудесен ден за творчески начинания.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *