Седмичен хороскоп от 19 до 25 април

Овен

Седмицата няма да бъде особено събитийна, което ще ви позволи да насочите вниманието си главно върху работата и самоусъвършенстването. Началото на месеца на трудолюбивия Телец ще ви помогне да откриете нови начини да подобрите финансите си.

Телец

Започва вашият месец и най-добрият начин да го отпразнувате е да прекарате повече време с близките и приятелите тази седмица. Влиянието на Венера и Уран пък ще ви помогне да изгладите всякакви проблеми в любовния си живот по-лесно.

Близнаци

Тази седмица вие сте сред най-големите късметлии. Благодарение на съвпада на Венера и Уран ще имате възможност да обърнете нова страница в любовния си живот, а Марс в Рак ще ви помогне да дадете старт на нови вълнуващи проекти. Насладете се на благоприятния период и се възползвайте максимално от всяка отворена врата пред вас.

Рак

Понякога, за да направим най-доброто за себе си в бъдещето и настоящето, трябва да обърнем поглед към миналото. Тази седмица е добър момент да направите точно това, като се обадите на стар приятел. Опитайте се да възвърнете добрите си отношения с някой от миналото си и потърсете уроците, които можете да научите.

Лъв

Началото на месеца на Телеца ви вдъхновява да дадете всичко от себе си на работа през делника и трудът ви скоро ще бъде възнаграден. Благодарение на влиянието на Венера и Уран ще ви бъде още по-лесно да се борите за успехите си. Нашият съвет – мислете мащабно, фокусирайте се върху качеството, не количеството и дайте възможност на всичките ви таланти да се проявят.

Дева

Фокусирайте се върху себе си тази седмица, и то по-специално върху личностното си развитие. Бъдете любопитни и любознателни и използвайте свободното време да работите върху себе си. През уикенда пък ще имате възможност да разпуснете с приятели.

Везни

Няма нищо лошо в това да поискате помощ, когато се нуждаете от нея. Бъдете откровени и допуснете близките си до вътрешния ви свят – това ще ви помогне да загърбите част от проблемите си. През уикенда ви очаква доза романтика, благодарение на Венера и Уран в Телец.

Скорпион

Летни флиртове през пролетта? Градусите се вдигат за вашия знак и голяма роля за това има Венера, която е активна в момента, заедно с Уран. Настройте се максимално позитивно и хубавите неща скоро ще ви застигнат.

Стрелец

Преди да търсите как да помогнете на другите, погрижете се първо за себе си. През тази седмица, а и през останалата част на месеца, е важно да отделяте достатъчно време за онези малки ритуали, които ви карат да се чувствате добре. Не забравяйте и приятелите си в тази формула, защото те ще ви помогнат да се справите с всяко затруднение.

Козирог

Позволете си да се позабавлявате и да дадете на свободолюбивата си страна да засияе. Имате нужда от почивка и сега е моментът да си я дадете. През уикенда това ще направите най-добре в компанията на половинката, а споделените моменти ще са още по-приятни заради Марс в Рак.

Водолей

Не очаквайте да сте особено продуктивни тази седмица. Вместо това се съсредоточете върху пространството на дома тази седмица и обърнете внимание първо на себе си, а след това и на близките си. Ангажирайте се с домашни проекти, пролетно почистване или с любимото си хоби.

Риби

Хората, които ви заобикалят, ще са главен фактор за щастието ви тази седмица. Прекарайте повече време със семейството и приятелите и споделете с тях тревогите си. Дори и да не откриете точен отговор на проблемите, благодарение на Марс в Рак най-важното за вас ще бъде да сте комуникативни с близките си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *