Седмокласниците на санданското II ОУ на вълнуваща церемония се разделиха с учителите

Седмокласниците от Второ основно училище „Христо Смирненски“ – гр. Сандански си взеха довиждане със своите учители на вълнуваща церемония по връчване на свидетелствата за завършено основно образование.
“През учебната 2019/2020 година се наложи да останем по-дълго вкъщи, отколкото в училище. Коронавирусът ни даде уроци. Направи учениците по-отговорни, по-самостоятелни и по-целеустремени, а нас, учителите – по-мъдри и по-вдъхновяващи. Доказахме, че умеем да се справяме с трудностите на времето. Не го забравяйте – доказвайте го всеки ден! Вие можете!”, обърна се към завършващите директорът на училището Емилия Карамфилкова.
Всичките 75 ученици приключват успешно основно образование. Освен това постигнатите резултати  на националните външни оценявания по български език и литература и по математика са по-високи в сравнение със средните резултати от областта и страната. Випуск 2020 се гордее и с 23-ма отличници, като Илияна Димитрова е с 96 т. на НВО по БЕЛ и 98.5 по математика, Виктория Стойчева е съответно с 94,50 и 92,75 т. и Благовеста Стоева – 92,50 и 82,25 т.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *