Сезгин Мехмед е новият председател на Младежкото ДПС

Новият председател на Младежкото ДПС е Сезгин Мехмед, съобщиха от пресцентъра на Движението за права и свободи.

Днес се проведе осмата Национална конференция на Младежко ДПС, на която бе избрано ново ръководство.

Доскорошният председател на младежката структура на партията Илхан Кючук преди седмици заяви, че няма да се кандидатира за трети мандат. 
Сезгин Мехмед пък бе единственият кандидат за нов председател.

Досега Мехмед бе зам.-председател на младежката организация. Той е роден на 2 април 1987 г. в гр. София. Завършил е магистърска степен по „Политически мениджмънт и публични политики” в Нов български университет, има бакалавърска степен по специалност „Маркетинг” и професионална квалификация „Икономист”. Българско училище за политика „Димитър Паница” – Випуск 2015, Световният форум по демокрация в Страсбург – 2015 г. Член на Управителния съвет на Национален младежки форум (НМФ). Секретар на Младежко ДПС в периода 2013 – 2016 г. Владее турски и английски език.

Конференцията на младежите от ДПС се проведе онлайн за първи път тази година. Причината – пандемията от коронавирусна инфекция. Новото ръководство бе избрано от 350 делегати. На 12-и ноември предстои пък конференция за избор на ново ръководство на ДПС, която също ще се проведе онлайн, но този път в нея участие ще вземат 1000 делегати.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Не моа а рАзбера

    ”Той е роден на 2 април 1987 г. в гр. София. Завършил е магистърска степен по „Политически мениджмънт и публични политики” в Нов български университет, има бакалавърска степен по специалност „Маркетинг” и професионална квалификация „Икономист”. Българско училище за политика „Димитър Паница” – Випуск 2015, Световният форум по демокрация в Страсбург – 2015 г’
    Който може-бека ми каже: КАКВИ ПРАВА СА МУ НАРУШЕНИ, че има такова движение?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *