Секретарят на община Благоевград Д. Арабаджиев, финансистът Б. Механджийски и шефът на културата С. Домозетска вече са титуляри след конкурс

Секретарят на община Благоевград Дейвид Арабаджиев, финансовият шеф Борис Механджийски и директорът на „Култура, спорт и туризъм“ Силвия Домозетска вече са титуляри на постовете, на които бяха назначени от кмета Илко Стоянов след встъпването му в длъжност през юли.

За участие в  конкурсите, проведени през декември за трите позиции, документи депозираха и Росица М. Байрактарска, която кандидатства за директорските постове на културата и финансите, а за секретарското място – Донка Гърчева и Боряна Накова. И трите дами обаче бяха отстранени още на ниво документи заради липса на необходимия професионален опит, затова до писмен тест и интервю стигнаха само тримата временно изпълняващи длъжностите.

В момента текат още три конкурса за позиции в общинската администрация. За началник-отдел „Инвестиционни проекти и контрол по строителството“ се кандидатира Петър Калпачки, за директор Дирекция „Планиране на инвестиционната дейност и строителство“ документи е подал Любомир Треновски, а за директор Дирекция „Икономическо развитие“ е допусната вр.и.д. Гергана Муртова, като конкурентът й Николай Биларев е отстранен заради липса на необходимия професионален опит.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Община

    Смешници, те работят вече 6 месеца, конкурси???? Кого заближдава, Илко? Неговите хора….Защо въобще се обявявят конкурси? В България още преди конкурса се знае за кого е мястото.Илко да се освабоди от некадърниците в отдел ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ. Е там вони на гнило.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *