Секретарят на община Сандански Г. Жежев напусна, за мястото му се спряга общинският съветник от ВМРО П. Панчев

След 4 години на поста секретарят на община Сандански Георги Жежев напусна. Той е входирал заявлението си, в което е посочил личен мотив, преди празниците в деловодството на община Сандански и със заповед на кмета Атанас Стоянов е освободен. В близките дни предстои кметът на общината да насрочи конкурс за длъжността. Вече се спрягат и имена за наследник на поста, едно от тях е на Панчо Панчев, който е общински съветник от листата на ВМРО.  

Досегашният секретар Г. Жежев има зелена карта за САЩ и в продължение на две поредни години пребивава близо по два месеца там. Жежев освободи поста си в общината, след като това сториха и тримата зам. кметове от екипа на екскмета Кирил Котев – Зорица Органджиева, Георги Трайков и Вангел Анталавичев.

Новата структура на Общинската администрация в  Сандански предстои да бъде гласувана на сесия на Общинския съвет, като се очакват промени и реформи в щатното в администрацията. Кметът Ат. Стоянов обяви, че ще представи новата структура едва след като решението на ОбС влезе в сила.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *