HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Секретарят на община Сандански Г. Жежев отлетя със семейството си за Америка да завери зелената си карта, слухове го пратиха на сафари в Африка

Секретарят на община Сандански Георги Жежев замина за Америка със съпругата си Анелия и малкия им син. От няколко дни новината за пътуването на Георги Жежев се коментира и тиражира с различни версии. Едната е, че е напуснал работата си в община Сандански и остава за постоянно в Америка, след като е спечелил зелена карта. Другата е, че ще се върне след половин година. Третата е, че е на сафари в Африка.

Георги и съпругата му Анелия са спечелили зелена карта и са на гости при балдъзата и нейния съпруг, които от десет години живеят и имат собствен бизнес в Чикаго. Това съобщи Кирил Илиев, близък на семейството. Той опроверга всички други версии, спрягани около пътуването на семейство Жежеви за САЩ. Истината е, че е заминал преди близо две седмици за Америка и там ще остане два месеца, за да представи визата и получи печат, за да не я загуби. За временно изпълняващ длъжността секретар в община Сандански със заповед на кмета Кирил Котев е назначена старши юрисконсултът Любомира Нуцова, която ще съвместява двете длъжности.

Както „Струма” писа, през месец март тя спечели конкурса в община Сандански за юрист в дирекция „Устройство на територията и инфраструктурата”.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *