Секси моделка остана без работа

25-годишният британски бикини модел Зои Гладън обиди служителка на железопътна компания. Момичето настоя контрольорката да не я притеснява за плащането за пътуване, а вместо това да се върне в страната си, съобщава Daily Mail.

Моделката обидила железопътната инспекторка Даяна Хербан, която поискала от момичето да си купи билет за влака. Зои казала на служителката, че няма право да иска от нея да си купи и изразила съмнение в правото на Даяна да работи в Обединеното кралство. Тя добавила и обиди към своята реч. След като влакът тръгна, моделката окончателно загубила спокойствие.

“Вие сте чужденка и трябва да се върнете във вашата страна. Вие не струвате нищо. Имате ли дори документи за работа в тази страна”, били думите на Зои според служителката.

В резултат на това Даяна избухнала в сълзи и била принудена да потърси помощ от полицията. В съда тя казала, че цялата ситуация й се струва много несправедлива. “Чувствате, че не сте никой, безполезни сте и не сте човек. Тези хора обичат да унижават и да карат другите да се чувстват ужасно”, заявила служителката.

Британският съд осъди Зои на глоба от 1000 паунда. Въпреки това наказанието, което обществото избра за модела, е много по-лошо. Непосредствено двама герои от популярното телевизионно шоу отказаха да носят бански костюми, които Зои е рекламирала. Поради възмущението на потребителите пък, момичето бе принудено да закрие своята страница в Инстаграм. Изглежда, че кариерата на Зои като модел е приключила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *