Сексолози разкриха всички тайни за женския оргазъм

Женското тяло е голяма загадка. За да може един мъж да докара една жена до страхотен оргазъм, то не винаги е достатъчно да стимулира добре познатите ерогенни зони. Важно е да се знае, че всяка жена може да има различни точки на възбудата.
„Тук всичко зависи от психологията на жената“, поясняват сексолозите.
Известно е, че стимулирането на клитора помага за постигане на оргазъм при жените. Но не всички дами са доволни, когато мъж докосне тази точка. 
„Говорейки за разпределението на ерогенните зони при жената, трябва да се вземе предвид нейното психо-еротично разположение към мъжа. При някой партньор е достатъчно да се стимулират определени „точки“, но при друг може да се наложи различен подход“, поясняват сексолозите.
„За нежната половина на човечеството деликатността е важна“, категорични са експертите.
Дори и най-незабележимата точка на тялото, с правилната стимулация, може да доведе до блаженство. Или обратно, когато партньорът е груб по време на полов акт, тогава дори най-значимите ерогенни зони няма да дадат желания резултат. 
„За мъжа основното е да разбере, че оргазмът на жената директно зависи от мозъка й и разположението на духа й. Ако тя е озадачена от нещо и ако не е правилно подготвена за половия акт, то тогава няма да има ефект от стимулиране на ерогенните й зони“, категорични са сексолозите.
Те са категорични, че няма клишета за жените и секса. 
„Но може да се открои основният принцип: жената трябва да бъде изучавана, подготвяна и насърчавана в секса. Отнасяйте се към нея като към субект, а не като към обект, а към секса като към изкуство, а не като към механичен процес“, съветват сексолозите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *