Секстуризмът в Сандански удари дъното, тарифата падна на 20 евро

Секстуризмът в Сандански стигна дъното, след като жриците на любовта свалиха тарифата на 20 евро на час и 30 евро за вечер. Това стана ясно в съдебната зала по време на налагане на мярката на обвинения в сводничество Валентин Георгиев-Дрельо, който е с най-тежката мярка „задържане под стража” след акцията в санданския хотел „Анели“, където бяха арестувани две проститутки с клиенти гърци.

В съдебна зала прокурор Иван Калоянов обяви, че за сеанс проститутката е получила 20 евро, като 10 евро са за сводника, останалата сума е за нея. Любопитното е, че нито една проститутка в Сандански от 4-те действащи жрици на Е-79 на входа на Сандански не е депозирала декларация в общината и не е платила патентен данък за изтеклата 2016 година. Това на практика означава, че в община Сандански не е регистрирана нито една компаньонка /проститутка/, въпреки че е публична тайна съществуването им, а и на няколко пъти в сандански хотели бяха арестувани проститутки, заловени на калъп с клиенти.

Допреди две години сексуслугата в Сандански вървеше от 50 евро нагоре, а за елитна проститутка се плащаше 200 евро. 41-годишният санданчанин Зарко Емилов, който от дълги години изкарва по някой лев от сводничество, твърди, че сега от проституция не се печели. И проститутките, и техните сводници работят за покриване на дневните си разходи. Преди 7 години техният брой е бил около 200, сега няма никаква статистика колко жрици работят в Сандански.

4-те жрици, които редовно „дежурят“ на главния път до паметника „Спартак“, се предлагат за по 5 и 10 евро на час, те не се оплакват от клиенти, почти на всеки час тираджии спират и се ползват от услугите им.

От няколко месеца мераклии гърци отново са се върнали в Сандански, но те не търсят момичета за час, а за по-сериозна връзка. От два месеца грък с хотел на остров Крит си търси в Сандански жена с висше образование, необвързана, като твърди, че целта му е брак. Той е потърсил дори съдействие от агенции и от хотелиери.

ЛИДИЯ МАНЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Кимбей Синджир

    Като станат по 2 за лев, ще си напазарувам от Сандански едно харемче за лично ползване…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *